• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noć muzeja - počela prodaja karata

Izvor MONDO/Tanjug

Evo koliko koštaju ulaznice, koje će važiti i kao isprave za sve linije javnog prevoza!

 Noć muzeja ulaznice Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Ulaznice za jubilarnu 15. Noc muzeja, koja ce 19. maja biti održana na više od 60 lokacija u Beogradu, od 27. aprila ce biti u prodaji, najavili su organizatori.

Više od 100 razlicitih dešavanja za sve uzraste ocekuje Beogradane i njihove goste u najlepšoj majskoj noci tokom koje ce muzeji, galerije, kulturni centri i druge brojne institucije otvoriti svoja vrata za posetioce od 17 casova pa sve do sat iza ponoci.

Ulaznice za sva dešavanja ce moci da se kupe po ceni od 450 dinara. Kao i ranijih godina, jedna karta za Noc muzeja važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu.

Deca do pet godina, uz pratnju roditelja, ne placaju ulaznicu. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima CS Eventima. Uz veliku podršku Sekretarijata za javni prevoz, karta Noci muzeja važi kao vozna isprava u Beogradu na svim linijama javnog prevoza 19. maja od 16 casova pa do ponoci.

Noc muzeja predstavlja jedinstven kulturni spektakl u više od 120 gradova širom sveta, medu kojima je od 2005. godine i Beograd.

Prva Noc muzeja, održana u pet beogradskih muzeja i galerija, uspela je da animira više od 4.000 posetilaca, dok je za 14 godina taj broj narastao na neverovatnih 500.000 ulazaka u muzeje na skoro 200 lokacija u više od 60 gradova i mesta širom Srbije.

U Evropskoj Noci muzeja prošle godine, ucestvovalo je više od 3.000 muzeja u 30 država. Prijatelj 15. Noci muzeja je mts, koji je prijatelj manifestacije trinaesti put zaredom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE