• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fifth Gear": Novi član ekipe – legenda snukera

Izvor mondo.rs

Nove epizode će se razlikovati od prethodnih, ali će i dalje imati prikaze brojnih modernih automobila

Automobilski serijal "Fifth Gear" počeće ponovo da se emituje 6. septembra u Velikoj Britaniji, saopštila je televizijska kuća Diskaveri.

Gledaoci će moći da gledaju poznate voditelje Viki Batler-Henderson, Džejsona Platoa, Džonija Smita i Tifa Nidela. Njima će se pridružiti "ekstremni inženjer" Džimi De Vil, koji će imati redovne priloge o modifikacijama na automobilima.

Novi serijal će ugostiti još dva voditelja iz sveta sporta – indijskog vozača Formule 1, Karun Čandhok i legenda snukera, Roni O'Saliven. Obojica će pričati o brzoj vožnji, jer je i O'Saliven čuveni zaljubljenik u zvuk motora i škripu guma.

Kako je najavljeno, nova sezona će se razlikovati o prethodnih, ali će ipak imati pregršt zanimljivih testova automobila, kao što su "alfa romeo đulija kvadrifoljo", "audi S5 kupe", "bentli kontinental GT" i "BMW M2".

Ekipa će probati i brojne "vruće hečbeke", poput "ford fijeste ST", "honda sivik tip R" i "seat kupre R", dok će ljubitelji mašina vrhunskih performansi uživati u prikazima "mercedes-AMG C63 S", "alpine A110", "poršea 718 kajman", kao i "rejndž rovera sport SVR".

I na kraju, biće priče i o sve popularnijim ekološkim automobila – "nisanu lif" i "hjundaiju nekso".

Prema informacijama koje smo dobili od Diskaverija, za sada ne postoje planovi da se nove epizode "Fifth Gear-a" emituju na nekom od njihovih kanala u Srbiji.

Da li ste pratili stare serijale ove popularne televizijske emisije? Pišite nam u komentarima...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našoj Facebook stranici – MONDO Automobili.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

NR

Bice na torentu amin!

SERIJE