• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljeno: Evo kad se otvara Lidl!

Izvor mondo.rs

Za sve koji su se pitali - kada će više? Evo odgovora...

 Lidl - otvaranje prodavnica 11. oktobra Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kompanija Lidl Srbija pocece operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje.

Sve prodavnice pocece da rade istovremeno, u 8.00 sati ujutru, navodi se u saopštenju Lidla.

Gradani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi ce imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

Rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrovic je Tanjugu rekla da Lidl nudi bolje uslove zaposlenima u odnosu na prosek u Srbiji, to podrazumeva i da ce radnici imati petodnevnu radnu nedelju, a zahvaljujuci elektronskoj evidenciji, kompanija ce placati i poštovati svaki minut njihovog rada.

Sledeceg cetvrtka, u osam sati, Lidl ce otvoriti pet prodavnica u Beogradu i to na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borci.

Vrata Lidlovih prodavnica bice otvorena i u Boru, Kragujevacu, Nišu, Leskovacu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu, a do kraja godine i gradani Vršca, Indije, Panceva, Kikinde, Kruševca, Jagodine i još jednog dela Beograda dobice Lidl radnju.

Potrošacima ce na raspolaganju biti oko 1.500 proizvoda, prevashodno Lidl brendova koji su poznati širom Evrope, ali i proizvodi domacih dobavljaca.

Osim brendova, Lidl, kao prvi savremeni diskont u Srbiji, potrošacima ce ponuditi i drugacije iskustvo kupovine, ukazuje Petrovic.

"Bice više prostora izmedu rafova, više dnevog svetla, asortimani ce se rasporedivati po kategorijama, što ce pomoci potrošacima da se lakše snalaze. Takode, ono po cemu smo drugaciji to je brzi prolazak kroz kase, koji je najprijatnije iskustvo za porošace", kaže Petrovic.

Najavljuje da je Lidl povodom otvaranja za potrošace pripremio i posebne ponude, i izrazila nadu da ce kupci biti zadovoljni svakodnevnim povoljnim cenama za kvalitetne proizvode, po cemu je, navodi, Lidl poznat na svim evropskim tržištima.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima ce uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

"Spremni smo za otvaranje i uzbudeni što cemo sledece nedelje moci da uslužimo potrošace. Verujemo da cemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdacno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija", rekla je Martina Petrovic.

Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ogranicene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa ce u prodavnicama moci da se pronadu i proizvodi kao što su mali kucni aparati, tekstil, igracke, alati, kucni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga, objašnjavaju iz kompanije.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i gradene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veci prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, vecu energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla - pružiti svojim potrošacima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini, navode iz Lidla.

Dodaje se i da je u proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno ukljucila domacu gradevinsku industriju angažovanjem 200 podizvodaca - projektantskih, nadzornih i izvodackih firmi.

Prve potrošace u Lidl prodavnicama docekace više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesecne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošaca. U trenutku otvaranja, u Lidlu ce raditi više od 1.500 zaposlenih.

Potrošaci spremite se, dolazi i Špar!

U saopštenju se navodi i da su dva lica, koja su gradani Srbije u protekle dve nedelje mogli da vide na bilbordima širom zemlje uz pitanje "ko su oni", zapravo, Lidlovi eksperti za kupovinu.

Oni su najavljivali upravo ono po cemu je Lidl prepoznat od strane kupaca na svim tržištima na kojima posluje što najavljuje da ce ponuditi i u Srbiji - najbolji odnos cene i kvaliteta.

Komentari 102

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar

Jos kada bi cene bile iste kao i cene proizvoda u Nemackoj...

csa

Srbi nikada sami nece biti

Neko

Spremio Lidl ekstra salamu Nemackog kvaliteta, za botove.😆

special image