• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najplaćeniji muzičari na svetu su ONI!

Izvor mondo.rs

Gde su uspešne karijere, tu je uglavnom i mnogo novca, a ovo su trenutno najbogatiji bendovi i solo muzičari.

Magazin "Forbs" je objavio i ovogodišnju listu najplacenijih muzicara na svetu, a na samom vrhu se našla cetvorka iz Irske - U2! Bono i ekipa su u 2018. godini uspeli da zarade cak 118 miliona dolara zahvaljujuci uspešnoj svetskoj turneji. Uspeli su da pobede Coldplay koji su na drugom mestu sa zaradom od 115.5 miliona dolara.

Medutim, dok U2 mora da podeli zaradeni novac na cetiri dela, a Coldplay na pet, treci najplaceniji muzicar - Ed Širan, ima da zadrži svih 110 miliona dolara samo za sebe! Širan ima 27 godina, a milijarde strimova njegovih pesama širom sveta ga je ucinilo najplacenijim solo muzicarem ove godine.

Bruno Mars je na cetvrtom mestu sa zaradom od 100 miliona dolara, dok je iza njega Kejti Peri koja je "skupila" 83 miliona dolara.

Njena nekadašnja rivalka Tejlor Svift je odmah iza, a zaradila je "samo" tri miliona manje od nje. Verovatno bi bila bolje rangirana, ali je "Forbsov" rok za racunanje zarade iskljucio veliki deo njene popularne turneje "Reputation".

Glumice koje se valjaju u lovi!

Jay Z je na sedmom mestu i zaradio je 76.5 miliona, a Bijonse je pala na 11. mesto (60 miliona dolara), dok je prošle godine bila na drugom. Medutim, njihova kombinovana zarada svakako nadmašuje sve druge muzicare sa liste.

Na osmom mestu su rok ikone Guns N' Roses (71 milion dolara), zatim Rodžer Voters (68 miliona) i na desetom mestu P Diddy (64 miliona).

Kendrik Lamar, The Weeknd, Pink, Lady Gaga, Depeche Mode i Kalvin Haris su top 20 po zaradi, dok su Drejk, Dženifer Lopez, Metallica, The Rolling Stones, Pol Mekartni, Elton Džon i drugi medu top 30.

U2 - Beautiful Day
Izvor: YouTube/U2

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Batakankan

A gde je moj Brus Springstin

Milos

Lepo je biti bogat, ali bas ovolike pare...tesko je ostati normalan kad imas stotine miliona. A tek mogu da zamislim koliko je tesko vaspitavati decu...

Aree

Kad ce Coldplay u Bg?? 😪

SERIJE