Kada nemate baš mnogo vremena da spremite obrok, možete da pripremite ovu ukusnu piletinu sa pečurkama u sosu od paradajza.
Sastojci:
Jedna pileća prsa
Pola crnog luka
100 grama pečuraka
oko 500 grama sosa od paradajza
tri čena belog luka
So i biber po ukusu
Začini po ukusu
Priprema:
Iseckajte luk i propržite ga, pa onda dodajte piletinu iseckanu na kockice.
Pečurke očistite i isecite na listiće, pa dodajte u piletinu. Stavite so, biber i začine po ukusu, pržite na srednjoj vatri 10-15 minuta, a onda dodajte sos od paradajza i ostavite da se krčka još desetak minuta, da bi meso bilo sasvim mekano i upilo sos.
Najbolje je da uz ovakav obrok jedete neku laganiju salatu, na primer, zelenu salatu.
Kako vi spremate piletinu?
"Pogledajte dobro oči ovog čoveka, hoću da svi Rusi vide": Srna objavio potresnu fotografiju, ledi krv u žilama
"Pomislio sam da su sve shvatili, a onda ne uradimo najlakšu stvar na svetu": Željko Obradović o Partizanovih 2-7
Sudije oštetile Partizan u ključnom napadu Barselone: Krupna greška se jasno vidi na video-snimku!
Navijači Partizana prvi put zviždali svom igraču: Gube strpljenje za njega, evo čije su ime skandirali!
Partizanov alarm gori, što pre mora da krene sa dna! Tabela Evrolige posle petog poraza crno-belih u nizu