• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPEKTAKL: Skidanje na crvenom tepihu! (FOTO,VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pevačica oduševila prisutne performansom.

Lady Gaga se ove godine našla u ulozi voditeljke na Met gala dogadaju, dobrotvornoj veceri koje se odigrava prvog ponedeljka u maju svake godine, a u organizaciji Metropolitan Museum of Art Costume Institute.

Tokom svog voditeljskog programa presvukla se cak cetiri puta, pa su prisutni mogli da je vide u širokoj balskoj haljini pink boje s pocetka, preko crne top balon haljine, a zatim pink uzane, da bi na kraju "sebi dala oduška" i skinula se u donji veš, mrežaste carape i kratke cizme s platformom.

Svaku od kreacija pratili su za nju karakteristicni, "kic" modni detalji poput predugih crno-belih veštackih trepavica, ogromnih naocara za sunce sa cirkonima i "old fashion" telefona u ruci.

Ni ovaj put prisutne nije ostavila ravnodušne!

ŠTA ste to "obukle"?! (FOTO)

Lady Gaga Met gala
Izvor: YouTube/NBC New York

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

gradjanin X

Za osobu koja je napravila najverovatnije najbolji spot u istoriji , (bad romance) ovo glupiranje je zaista suvišno.

Republika Srpska

Skontaj dokle je društvo došlo kada dvorska luda zarađuje milione? I dokle je došlo kada neko iste godine dobije Oskar i dođe i izigrava dvorsku ludu, a u džepu ima milione? Pare ne mogu kupiti dostojanstvo i stil, džaba sve.

Namćor

@Republika Srpska davno mi jedan deda rekao da će skoro propast sveta ! Kaže ovako : ,,u Svetom Pismu piše da će pred kraj sveta sve da se izokrene tumbe i da će onaj ko je bio dole da bude gore i obrnuto i da se dobro neće razlikovati od lošog i viš dete da je tako ! Ja kad sam bijo mlad mi gazdačka deca smo išli da gledimo sirotinju kako pika loptu , a sad su bogati ti koji pikaju loptu , a sirotinja ide da ih gledi ! Ja kad sam bijo mlad sirotinja je svirala i pevala , a mi gazdački sinovi smo išli da ih slušamo , a sade ti što svradu i pevadu su bogataši , a sirotinja ide da ih sluša i gledi ! ´‘ TIma nešto u tome

SERIJE