• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stiže nova fabrika u Pančevo, u BG stadion, bazen..."

Izvor mondo.rs

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju u Pančevu, ali i nove infrastrukturne projekte u glavnom gradu.

 Pančevo - još jedna fabrika se otvara uskoro Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Pored ZF-a biće još jedna velika, fantastična fabrika. Uskoro ćemo potpisati ugovoro, a verujem da će pre marta sledeće godine krenuti radovi", rekao je Vučić za TV Prvu.

On je istakao da Pančevo ima svetlu budućnost, i da će, od grada sa mukama i problemima, postati jedan od najbogatijih gradova.

Dodao je da je novom investitoru, ne otkrivajući o kome je reč, ZF bio toliko privlačan je želeo da dođe blizu te velike nemačke kompanije.

Predsednik Srbije najavio je danas nekoliko novih infrastrukturnih projekata, čija će realizacija će uskoro početi, a pre svega će u Beogradu, posle dugo vremena, najzad biti završena tzv. "zelena" zgrada, bivša zgrada Beobanke, na Zelenom vencu.

Potom, kako je rekao za Prvu tv, kreće rekonstrukcija Partizanovog stadiona, a zgrada neuslovne Infektivne klinike u glavnom gradu će biti srušena i izgrađena potpuno nova...

Predsednik je naveo projekte koji se trenutno rade, poput izgradnje druge zgrade Ušca u Beogradu, projekat "Skajlajn" i istakao projekat Beograd na vodi i druge projekte...

Naveo je podatak da je 2012. godine u Srbiji bilo 1.550 gardilišta, a da ih je danas 41.000.

Na pitanje da li radovi na putevima moraju da se izvode u letnjim mesecima, tokom dana, kada su gužve, predsednik je odgovorio kontra pitanjem: "U kom mesecu biste želeli da se radi?", navodeći da nije moguće zimi obavljati te poslove, ali i da se radi i danju i noću.

Predsednik je rekao da veoma brzo kreće rekonstrukcija Partizanovog stadiona, izgradnja novog bazena u glavnom gradu, završetak "zelene zgrade" u Beogradu u martu sledeće godine, te da će stadioni biti građeni po UEFA standardima i u Vranju, Leskovcu, Kraljevu, Zajačaru, Loznici, Kragujevcu...

Komentari 63

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Provincija

Beograđani će se uskoro hraniti iz saksija sa balkona,a beton će im biti poslastica.Arividerči Beli grade.Ostatak Srbije,a naročito Vojvodina,zulum više trpeti ne može !

Zlaja

-Lendmark kula Beograda na vodi bice zavrsena do kraja 2017-te godine. Aleksandar Vucic ,premijer 2014-ta godina.Za neupucene i one koji nose ruzicaste naocare nije ni poceta.

Magla

Bla, bla, bla... Do 2020 ili najkasnije 2022 ili 2024 ili eventualno 2030 ili......

special image