• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena robna kuća nameštaja "Kika" (VIDEO)

Austrijski trgovinski lanac "Kika" otvorio je u beogradskom naselju Bežanijska kosa robnu kuću nameštaja na 24.000 kvadratnih metara u koju je uloženo 30 miliona evra.

Austrijski trgovinski lanac "Kika" otvorio je u utorak uveče u beogradskom naselju Bežanijska kosa prvu i najveću robnu kuću nameštaja u Srbiji na 24.000 kvadratnih metara od kojih je 11.000 prodajni prostor i u koju je uloženo 30 miliona evra.



Ministar trgovine Slobodan Milosavljević rekao je na otvaranju da je ovo u godini krize izuzetno značajna investicija za Srbiju s obzirom da je "Kika" već uključila 15 domaćih proizvođača nameštaja i kućne dekoracije u svoj lanac dobavljača, a očekuje se da će ih biti još.

On je napomenuo da je to prilika za industriju nameštaja u Srbiji da plasira svoje proizvode u svim zemljama gde taj lanac ima prodajne objekte.

Investicija u Beogradu je vredna 30 miliona evra, a u novom objektu radiće 250 radnika i još mnogo kooperanata i servisa, rekao je direktor centra Zoran Mladenović.



Direktor "Kike" Pol Koh je istakao da je reč o prodajnoj firmi sa stogodišnjim iskustvom i da je Srbija šesta zemlja na koju su se proširili u poslednjih 10 godina.

Ministar Milosavljević je izrazio očekivanje da će prihod ostvaren u ovoj robnoj kući biti reinvestiran u nove objekte širom Srbije.



"Kika" će za građane biti otvorena 26. novembra.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image