• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet se prodaje imovina "Beka"

Beogradska konfekcija "Beko" u stečaju oglasila je prodaju pokretne i nepokretne imovine javnim prikupljanjem ponuda, koje kupci treba da dostave najkasnije do 24. februara ove godine.

Na prodaju se nudi prodavnica u Knez Mihailovoj ulici površine 2,746,77 kvadrata čija procenjena vrednost iznosi 16,79 miliona evra, kao i poslovni prostor u Cara Dušana od 795,30 kvadrata, čija je procenjena vrednost 1,98 miliona evra.

Odmaralište u Belanovici se takođe nudi na prodaju, a procenjena vrednost tog objekta je 322.100 evra, zatim Fabrika u Lazarevcu od 3.893 kvadrata (1,68 miliona evra), Fabrika u Svilajncu od 2.976 kvadrata (1,14 miliona evra), Fabrika u Kovinu od 3.761 kvadrata (1,45 miliona evra), Fabrika u Aranđelovcu od 857 kvadrata (416.850 evra).

Kako se navodi u oglasu procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđače prilikom određivanja visine ponude.

Imovina se kupuje u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju. Stečajni upravnik ne daje nikakve garancije, već učesnik mora sam da utvrdi kvalitet i namenu imovine.

Ovo nije prvi oglas za prodaju imovine Konfekcije "Beko", bilo je i ranijih pokušaja ali niko nije iskazao interes za kupovinu tih objekata.

Podsećanja radi, mali akcionari bili su uporni u nastojanju da firma izađe iz stečaja a da zatim formiraju većinski paket od 51 odsto akcija.

Oni su sve vreme tvrdili da se priprema "neprijateljsko preuzimanje od strane tajkuna"

Kako su tvrdili akcionari za preostalu imovinu "Beka" pre svega za Robne kuće u Knez Mihajlovoj ulici "vlada veliko interesovanje kupaca" od kojih su neki i poznati biznismeni.

Preduzeće "Beko" nalazi se u stečaju od 12. februara 2003. godine.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image