• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena očima Slađane Milošević

Poznata umetnica objavila je knjigu "Muška žena" za koju očekuje da će uzburkati javnost i podsetiti nas na neka od ključnih pitanja koja kreiraju svet.

Knjiga "Muška žena" predstavlja hrabar korak u spisateljskom radu žene koja je poznata kao vrhunska umetnica i "vlasnica" jednog od najjačih glasova na našim prostorima.

U ovom delu koje je objavljeno u dva toma, na više od 1700 stranica, Slađana Milošević traga za tajnama života, za smislom koji se uvek nalazi "negde iza ili negde ispred nas". Borba za istinu, smisao i mir među ljudima glavni su motivi knjige.

"Ovo je moje životno delo. Tako živim, tako ću živeti do kraja. Ne delim svet na muški i ženski, ne priznajem podele. Roditelji su me naučili da je najvažnija ljubav prema čoveku. To je ono što želim da približim čitaocima i čitateljkama", kaže Slađana.

Knjizi koja svedoči o ulozi žene u ljudskoj civilizaciji prethodilo je jedanaest godina pripreme i traganja za filozofskom, psihološkom, istorijskom i drugom teorijskom građom koja je sabrana u vrednu celinu.

"Poslednjih šest godina provela sam u potpunoj izolaciji, posvećena samo ovoj knjizi. Bilo je jako teško biti sam sa tolikim podacima, ali uspela sam da ih složim u 'kasete' koje su doprinele da knjiga bude zanimljiva za čitanje", istakla je autorka poznata kao "žena koja pomera granice".

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kiza

Svaka cast Sladjana! 11 godina pripreme i rada,zena je posvetila svom cilju i neki ljudi to pljulju,prototip prosecnog Srbina koga je pojela situacija! Bilo bi lepo kad bi se mi Srbi vise podrzavali i slagali! PZ

MaliArsic

Da mi je da sam dobio samo po dinar svaki put kada sam u zivotu cuo da je neko izdao, napisao ili objavio nesto sto ce uzburkati javnost, danas mislim da bi imao dovoljno love da prehranim sve gladne ljude na ovoj nasoj otuznoj planeti. Hajde sad Sladjana i tebe da cujemo, donesi otkrovenje u nase duse, otkrij nam kako te je prosvetlila neka tamo sila americkih indijanaca, da i mi vise vec jednom shvatimo ono sto mali krug svetskih, a pogotovo beogradskih intelektualaca, da ne kazem umetnicke elite sa kojom delis svoje stvaralastvo velica, a nama treba da otvori oci. Ne mogu da izdrzim vise...

SERIJE