• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mima Karadžić: Prepuštam svoje mesto mlađima

Izvor mondo.rs

Popularni glumac napušta pozorište Atelje 212 nakon 27 godina rada. "Vreme je da na moje mesto dođe neko mlađi, neki kolega ili možda pre koleginica", našalio se Karadžić.

Milutin Mima Karadžić je povodom svog odlaska iz pozorišta Atelje 212 napravio oproštajnu žurku za svoje kolege i novinare.

"Doneo sam najbolju pršutu i sir sa Cetinja, a moj prijatelj nam je poslao lepo makedonsko vino. Sad će doći i muzičari koje uvek slušam po kafanama. Neću mnogo da pričam, želim da proslavimo ovaj dan", najavio je ovaj boem i rekao kako će ovoj zabavi prisustvovati njegovi prijatelji, porodica i sve bivše devojke.

Priču o tome zašto se "oprašta" od dasaka koje život znače, Mima je započeo tako što se prisetio svojih početaka.

"Kada sam počinjao, sa mnom u pozorišnom bifeu su sedeli Zoran Radmilović, Mihiz i mnogi drugi...Sada je došlo neko drugo vreme, moderni su neki drugi trendovi. Zbog velikog angažmana u serijama i filmovima, ne mogu sve da postignem i zato je najbolje da moje mesto ustupim nekom mlađem. Shvatio sam da je najbolje da se upustim u ovu avanturu!", objasnio je Mima.

S obzirom da se upustio i u producentski posao, Mima zaista nema vremena da se posveti i pozorištu, a kako kaže, "glupo mu je da uzima platu, a da ništa ne radi".

"Verovatno će mnogi pomisliti kako sam lud! Ovde je super kad čovek ne radi, a prima platu. Sa radošću se opraštam od ovog pozorišta i prijatelja koje sam stekao ovde", rekao je Karadžić i nazdravio sa svima.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

pedja

Da mnogi drugi glumci, ovako razmisljaju, kultura bi nam bila na zavidnom nivou. Covek se odrekao sigurne plate jer nema vremena za rad u pozoristu. Dok ogroman broj glumaca ne radi nista osim sto sedi u bifeu,a primaju platu.

twins

Al ne propustas mladje...

twins

Al ne propustas mladje...

SERIJE