Luka Mitrović povredio je koleno na meču ABA lige protiv Krke. Reč je o težoj distroziji kolena i snimci koji će biti obavljeni u Beogradu pokazaće o kakvoj težini povrede je reč i koliko će mladi igrač Zvezde morati da pauzira.

Šokantan pad u prvom poluvremenu meča u Novom Mestu i povreda Mitrovića mnoge je rastužila, a poruke podrške mladom igraču stigle su još dok je bio na putu za Beograd, nakon što su mu lekari u lokalnoj bolnici namestili dislocirano koleno.

Marko Kešelj na Twitteru je napisao: "Nadam se da povreda Mitrovića neće biti teška koliko je izgledala! U svakom slučaju podrška za njega! Luka izdrži...".

Bivši kapiten Igor Rakočević će preko društvenih mreža raspitivao za povredu Mitrovića, napisavši da nije gledao prenos jer nije u zemlji.

"Uffff, velika steta i za tim i za njega, igrao je odlično do sada", napisao je Rakočević, nakon što je dobio šturu informaciju o povredi krilnog centra crveno-belih.

Milan Dozet, igrač Igokee, koji je dobar deo karijere proveo u Zvezdi takođe je izrazio žal što je povreda zadesila mladog igrača u usponu.

"Da je neke pravde, ove teže povrede bi se dešavale nama matorim igračima a ne njima koji tek počinju. Podrška za Luku Mitrovića", stoji u Dozetovoj poruci na Twitteru.

Poruka podrške Mitroviću stigla je i od Nemanje Nedovića iz NBA lige.

"Ništa gore nego kad se probudis uz ovakve vesti... brz oporavak Luka!", napisao je igrač Golden Stejta.

Podršku Mitroviću pružili su i kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić i Vladimir Štimac.