• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simič: Ostavku sam dao sam, bez "analize" ministra

Vršilac dužnosti Poreske uprave u ostavci negirao da je navode Ministarstva finansija da je ostavku dao "nakon dugotrajne i detaljne analize poslovanja i razgovora sa ministrom finansija Lazarom Krstićem".

"Ništa od toga što je zapisano nije istinito. Ostavku sam ministru finansija usmeno podneo u petak oko deset sati pre podne. Tom prilikom sam sa ministrom razgovarao oko tri do četri minuta i sav razgovor se odnosio isključivo na pitanje zašto podnosim ostavku kada sam prethodni dan rekao da ću ostati i nastaviti sa radom", naveo je Ivan Simič u izjavi.

Simič je dodao da je ministru Krstiću rekao da ne može da nastavi da radi pod datim okolnostima i da sve želi da okonča na civilizovan i miran način.

"Činjenica je da je ova godina bila za Poresku upravu najuspešnija, jer smo naplatili najviše poreza do sada i velika zasluga za to ide pre svega vrednim radnicima Poreske uprave", dodao je Simič u pisanoj izjavi.

Ministarstvo finansija navelo je u petak, 27. decembra, da je dogovoreno da Simič podnese ostavku nakon dugotrajne i detaljne analize poslovanja Poreske uprave i razgovora sa ministrom Krstićem.

Ministarstvo finansija je, takođe, zahvalilo Simiču na svim naporima koje je kao direktor uložio u unapređenje rada Poreske uprave.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image