• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U državnim organima moraće ranije na posao

Izvor MONDO/Agencije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će vlada 1. maja, na Međunarodni praznik rada, promeniti početak radnog vremena državnih organa sa 8.30 na osam ili 7.30.

Vlada će, kako je rekao, doneti i uredbu o korišćenju službenih vozila u administraciji i javnim preduzećima.

"Svi će morati da ustaju ranije od 1. maja. Očekujem veliku pobunu i biće zanimljivo", rekao je Vučić pošto je preuzeo dužnost od dosadašnjeg premijera Ivice Dačića.

Vučić je naveo da promena radnog vremena nije pitanje metabolizma nego potrebe i dodao da se u javnom sektoru radi dva do dva i po sata u proseku, a da se oko 13.00 ide na ručak posle kog se malo ko vraća na posao.

"Ljudi u javnom sektoru moraće da rade više i da se osećaju odgovornije jer nas plaćaju građani", rekao je predsednik vlade.

Vučić je rekao i da će Kompanija Er Srbija (Air Serbia) ove godine prvi put u istoriji zaraditi novac i neće ga tražiti od države, a do kraja 2015. godine uspostaviće letove za SAD.

"Upravo sam dobio izveštaj, u aprilu ove godine Er Srbija je za 80 odsto uvećala broj putnika u poređenju sa aprilom prošle godine. Od države neće tražiti ništa, nego će joj uplatiti deo novca", rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije, pošto je preuzeo dužnost od bivšeg premijera Ivice Dačića.

Da obradujem i vas novinare, Er Srbijom ćete do kraja 2015. godine leteti za Ameriku.

"To je lepa stvar i koja se danas dogodila u moru problema sa kojima se suočavamo", rekao je Vučić.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Ja radim u drzavnoj upravi i mogu da akazem da je ovo APSOLUTNO NEETEACNO. Kakvo omrazavanje bez osnova i pricanje napamet .

mr

Koliko staza ima ovaj Vucić, pa mi prica o radu.

Ivan

Sad ce deset radnika toplane uz ladno pivo da kopa jednu rupu precnika 60 cm od 8 do 14 umesto od 9 do 15 casova. Verovatno im Vucic izasao u susret da im se ne greje pivo na suncu. Sad ozbiljno, mogu oni i u 6 na posao, opet ce salterusa da bude nadrndana i lenja kao da gradjani postoje zbog institucija a ne obrnuto.

special image