• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žan-Mark Bar: Ovu izložbu vam poklanjam!

Izvor mondo.rs

Francuski glumac otvorio je svoju izložbu "Istok-Zapad" u Mikser Hausu, koja će trajati do 16. juna.

Žan-Mark Bar, poznat po ulozi u filmu Lika Besona "Veliko plavetnilo", kao i ulogama u filmovima Larsa fon Trira, za MONDO je otkrio kroz kakve peripertije je prošao da bi izložio svoje fotografije u Beogradu i da li će se ponovo upustiti u fotografske "vode", odnosno da li će ponovo izlagati u srpskog prestonici.

Iako je u Mikseru bilo "kao u rerni", mnogobrojni poznavaoci fotografije i Barovi prijatelji, strpljivo su pogledali sve što je njegovo oko godinama "sakupljalo", dela, za koje glumac kaže da su "jako lična".

"Vidite da su ovde fotografije moje majke i oca, prijatelja, mesta na kojim volim da boravim", kaže Žak-Mark i dodaje da su fotografije "putovale" kombijem kroz nekoliko zemalja, dva dana, kako bi stigle u Srbiju.

"Zbog "silne" papirologije koju sam morao da sredim, to je bio jedini način da ih dopremim. Iako je bilo naporno, sve sam doživeo kao pravu avanturu, jer sam putovao. A po fotografijama možete da zaključite da volim da putujem", kroz smeh kaže šarmantni Francuz.

Na pitanje da li će ponovo izlagati u Beogradu i kada će se to dogoditi, Bar kaže da već sada ima spremne fotografije, ali je problem izlaganja finansijske prirode.

"Ovog puta, izložba je poklon! Sledeći put, moraću da nađem sponzora, kako bih sve realizovao. Sada sam sve sam uradio, ali mi za sledeću treba pomoć. Ne znam tačno kada će to biti, ali se nadam da će biti", kaže Bar.

Najnovije i najzanimljivije vesti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Veliko plavetnilo - e to je film....

SERIJE