• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučič u četvrtak objavljuje ugovor sa Etihadom

Izvor Tanjug

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak predstaviti javnosti neke od ugovora, uključujući ugovor sa Etihadom.

Vučić je, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, rekao da očekuje da će od "Etihada" danas ili sutra ujutu dobiti zvanično obaveštenje da je srpska strana slobodna da objavi taj dokument, te da će u četvrtak izaći u javnost s tim.

On je istakao da ne može da objavljuje ugovore bez saglasnoti druge strane, ali je primetio da ne razume nečiju želju da se stvari događaju po najgorem scenariju, samo da bi imali razlog za mrznju prema njemu i stranci koju vodi.

Prema njegovim rečima, na državnim organima je da utvrde činjenice koje se tiču ugovora sa NIS-om, odnosno da li ima ili ne elemenata krivičnog dela

Nekima je to manje važno, primetio je, nego zašto je Srbija bez tendera uzela 2,7 miliona evra za rekonstrukciju zgrade bivšeg Geozavoda.

"Krivi smo što smo uzeli te pare na poklon bez tendera", ironično je rekao premijer.

Kad je reč o ugovoru sa "Fijatom", Vučić je rekao da ne može da objavljuje tako nešto bez tuđe saglasnosti, ali da bi, kada bi se taj ugovor poredio sa onim koji se odnosi na JAT, bilo jasno kako su minimalne subvmecije za JAT, i da je država u poslu sa Fijatom izdvojila višestruko više sredstava.

Nekima je to važnija tema nego ugovor s NIS-om, što govori, dodao je, koliko je malo poverenje u sve što se napravi.

Je l' trebalo da se sruši neki avion JAT-a ili da nacionalni avioprevoznik potpuno propadne, je l' trebalo da ne obnavljamo zgradu Geozavoda, zapitao je.

"Tu politiku 'što gore po državu, to bolje' ja ne mogu da razumem. Sem ostrašćene mržnje prema meni i stranci koju vodim ja tu ništa drugo ne vidim", zaključio je premijer

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kriva drina

Ako ,to je stvarno Vlada,

special image