• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulin: Nećemo da pojedemo budućnost naše dece

Izvor Tanjug

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da će najsiromašniji biti zaštićeni od najavljenog smanjenja plata i penzija.

On je poručio da država neće "pojesti i potrošiti budućnost svoje dece".

Vulin je, odgovarajući na pitanja novinara na Gučevu, rekao da će kasnije tokom dana premijer Srbije i on razgovarati sa predstavnicima sindikata, i da će razgovori biti nastavljeni narednih dana unutar Vlade, istakavši da će se oni voditi sa idejom da budu zaštićeni najsiromašniji i oni kojima je najteže.

Ministar je istakao da su do sadašnje situacije dovele pogrešene odluke koje su donošene godinama unazad, kada su se glasovi kupovali povećanjem plata i penzija i nerezonskim zaduživanjem, dodavši da će se aktuelna vlada ponašati drugačije.

"Ova vlada može da se ponaša kao i vlada pre nje - da proda šta ima, da se zaduži još malo, i da jednostavno čeka da vreme prođe, pa će neka buduća vlada raditi ono što mi radimo. Mi nećemo da pojedemo i potrošimo budućnost naše dece. Ako treba da bude teško, neka bude teško i meni i mojoj generaciji, ali nemojte da zadužujete moje dete", rekao je Vulin.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Predrag 67

Nikolić i Vučić su pre izbora tvrdili da će kad dodju na vlast, u Srbiju uleteti 100 milijardi evra investicija!? Sad slušamo da se plate i penzije smanjuju, a već su najmanje u Evropi!?

Marko Marko

SNS i ostali njegovi sateliti su vec 2 godine na vlasti. Obecavali su kule i gradove. A obecanja su se pretvorila u kvazi reforme, gde su predvidjena smanjenja zarada i penzija. Ne prica se izgradnji fabrika. Ne prica se o povecanju proizvodnje. Bitna su otpustanja i smanjenja zarada. Ta sva smanjenja zarada dovesce do trajnog siromasenja gradjana. Mozda ih pred sledece izbore vrate na sadasnje stanje i to predstave kao ogroman uspeh. Narode bivsi radikali totalno upropastavaju ovu jadnu drzavu.

Kriva drinade

Upravuste,ali budite rekadentni i ne toliko stereotipni,za druge. Pamćenje me nije me eliminisalo, pa vi ste moih godina,imate sve,mozda kao član JULa. Pa budite karikativan,i ako je moja hipoteza tačna,odrecite se onoga što je grandovi. Fakultet i ja imam i peoziju šifra 101 ivalidska sa 3. Bajpasa i diag. Angina pektoris non statis.i metabolični poremecaj lošeg holesterola i tri glicerida i još. Izvrsite reviziju inval. Penzija,pa i one redovne,tuđe nege,socijalne pomoći. Mladi koji nose kalibre lovci,džipovi,a mama ili tata socijalna pomoć. Tuđe neka da,ali da hodaju i da rade poljsle poslove je kriminalno.

special image