• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filharmonija osvaja Ameriku!

Izvor MONDO/Fonet

Članovi Beogradske filharmonije večeras će održati prvi nastup na američkoj turneji.

Turneja Beogradske filharmonije ima istorijski značaj i predstavlja najsnažniju promociju Srbije i srpske kulture, izjavio je konzul žeran Dejan Radulović na prijemu u Čikagu, kojem su pristustvovali i ministar kulture Ivan Tasovac, šef dirigent Muhai Tang, generalni konzul Kine Veiping Žao i generalni konzul BiH Brane Pećanac.

Ovo je istorijski događaj i za Beogradsku filharmoniju, kao i za sve nas u Čikagu, istakao je Radulović na prijemu u Generalnom konzulatu Srbije.

Uoči večerašnjeg nastupa u Čikagu, članovi Filharmonije posetili su Milenijumski park i fotografisali se ispred skulpture "Klaud Gejt", čuvenog umetnika Aniša Kapure, koja je simbolično izabrana kao početno mesto uspeha njihove prve američke turneje.

Posle nastupa u Čikagu, Beogradska filharmonija će održati koncerte u Klivlendu, Vašingonu i čuvenom njujorškom Karnegi holu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djura

Nije da se nesto pravim pametan, ali jedna ovako lepa vest komentara 0!!! Strasno je da se komentari ostavljaju kad treba pricati o sex-u, kad treba iskritikovati nekog ili dati kakav drugi neprikladan komentar!

SERIJE