• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EPS sečom "uteruje" 154 dinara duga iz 2013!

Izvor mondo.rs

Mondu se javila čitateljka iz Beograda da sa nama podeli utiske pošto joj je stigla opomena pred seču struje od EPS-a.

 EPS preti sečom struje za 154 dinara duga iz 2013

Ova čitateljka Monda kaže da joj je pre dva-tri dana na adresu stana stigla opomena za dug za struju na 153,90 dinara.

Kako kaže, suma nije velika i svakako će platiti taj dug, ali joj je nejasno kako se EPS tek sada setio da naplati nešto što nije naplatio više od godinu dana.

Naime, na opomeni je navedeno da dug potiče iz juna 2013. godine, a na dosadašnjim računima koji imaju izveštaje o uplatama i zaduženjima potrošača, ovaj dug se nigde ne spominje.

"Sve račune izmirujem uredno i na vreme. Često malo i preplaćujem. Ne verujem da imam sačuvan isečak od pre više od godinu dana, kojim bih dokazala da sam račun platila, tako da ću svakako platiti dug, da mi zbog 154 dinara ne bi sekli struju", kaže ova Beograđanka i dodaje da ipak veruje da su troškovi ove opomene veći od njenog imaginarnog zaduženja.

Pravnici tvrde da Elektrodistribucija Beograd nema zakonski osnov da naplati ova dugovanja jer je dug zastareo.

Tagovi

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dule

Srbija je logor smrti, a EPS seče struju?!. U pitanju je projekat Vatikana, koji sprovodi nad nama preko kaparisanih plaćenika. U Srbiji ništa ne čekića, ništa ne motika, zabranjeno je pravo na rad I život. Gladna usta hodaju Srbijom. Čitave porodice se prostituišu.Moramo: Dekretom ukinuti katolički model vlasti i postaviti visokog predstavnika da upravlja sa nama 2.) Proglasti bankrot, jer smo Vatikanu sto puta vratili kredite 3.) Motikati i proizvoditi organsku hranu, jer satana Zapad hrani sa GMO.

Aca

Kakvi lopovi! I meni je stigao dug od 179 dinara za jun 2013. Uvek sve placam na vreme i po neki dinar preko. Danas kada sam otisao u EPS da platim, tamo miting, a najve?a fora sto ovo nije kompletan dug, nego te posalju na drugi salter gde ti zaracunaju jos 30 dinara kamate :-) Da li covek moze da ne poludi u ovoj zemlji? Zelim samo da kazem ljudima koji su emigrirali iz ove zemlje SVAKA CAST na hrabrosti i mozgu, a mi koji smo ostali, neka nas i sisaju ko ovce. Zasluzili smo.

Miljana

Kako su brzi kad treba da isključe struju ,što tako nisu brzi kad prijavite kvar a da to se neplača a ponovi priključak se plača

special image