• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepše iz 2014: Adrijana Lima

Izvor mondo.rs

Lep pogled na godinu za nama ...

Još jedna godina je prošla - nekima od vas je bila dobra, drugima ne toliko, ali zajedno mislimo da će ova naredna biti bolja. Da bi vas bar malo uverili u to, nudimo vam galeriju srpske snajke (koja to nije, ali je ne damo dok ona i Jarić ne potpišu papire), u kojoj ćete videti kako je izgledala "njena 2014. godina".

Adrijana Lima, jedna od najpopularnijih manekenki kuće "Viktorijas sikret" je u 2014. godini saopštila da se razvodi od supruga, bivšeg košarkaša Marka Jarića sa kojim ima dve ćerke, uspela da "zvekne" glavu o retrovizor na snimanju jedne reklame i gledala kako njen Brazil gubi na Mundijalu.

Ona nikada nije komentarisala priče o razvodu, niti davale izjave po medijima kojima bi odgovorila na tračeve da ju je Marko prevario. Ćutala je, trenirala boks i blistala u grudnjaku od dva miliona dolara na godišnjoj reviji "Viktorijas sikreta". I naravno, bila "najbolja mama na svetu", baš kao i svaka druga.


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

dule

KOLIKO JE NAJSAVRSENIJA! ^^

Saša M.

E moj Jariću!

SERIJE