• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepše iz 2014: Ivana Španović

Izvor mondo.rs

Seksi atletičarka je imala još jednu uspešnu godinu, ali nećemo pričati o skokovima i medaljama, ni veridbi koja je nekima od vas slomila srce. Pisaćemo o frci koju je napravila na Instagramu!

 Ivana Španović je letos objavila fotku u bikiniju, od koje se svima "zavrtelo u glavi". Lepa sportistkinja se zbog slike izvajanih trbušnjaka kasnije izvinjavala rečima "biću dobra", a onda slagala.

Usledeli su godišnji odmori, pa pripreme … i mnogo, mnogo slika Ivane Španović da ti pamet stane.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

rale jtomic

Prvo i prvo veliki i pravi sportista, napreduje u sportu kako treba nije uobrazena pa sad st je i lepuskasta to joj je plus da izgradi svoju haruzmu SVAKA CAST komplimenti.

oooo

voleo bi da vidim vase devojke, kako su gradjene, da li imaju celulita, i da li su muskobanjaste, i da li umeju uopste da trce ili su bezale sa casova fizickog a zapale pljugu u wc. Devojka super izgleda, mozda nije miss sveta ali je jako zgodna sportksi gradjena i ima uspeha o tome govore svetski mediji i rezultati,kome se ne svidja neka gleda SekuCecu i Daru

Goxy

@oooo I dodao bih samo, da li uopste znaju da trce ne samo njihove devojke (kojih i nema) nego i oni sami....Zavalili gu.icu u fotelju i laprdaju..Devojka je uspesan sportista, vrhunske gradje i lepuskaste-simpaticne face! Kompletna devojka!

SERIJE