Daniel Avramovski trudiće se da što pre zaboravi jesenji deo sezone 2014/2015.

Makedonski vezista prvo nije mogao da nastupa za Crvenu zvezdu zbog zabrane registrovanja novih igrača, a potom, taman kada je debitovao golom i pokazao potencijal, došlo je do povreda. Primicač, pa stomačni zid.

"Šteta što nisam bio zdraviji u prvom delu, ali sada sam spreman. Odlično se fizički osećam", kaže Zvezdina "desetka". 



Tokom pauze, 19-godišnji Makedonac radio je pod nadzorom kondicionog trenera zaduženog za oporavak igrača, Mihajla Bate Radulovića.

"Avram je sjajno dete. Vredan je, sluša i hoće da radi. Zato je i napredovao. Pogledajte kako je ojačao", kaže Radulović pokazujući na mišiće Avramovskog.

"Jeste, radeći sa Batom stvarno sam ojačao i to će mi mnogo značiti u duelima sa protivničkim igračima", zadovoljan je reprezentativac Makedonije.

Tokom pripremnih mečeva u Sloveniji, trener Nenad Lalatović probao je Avramovskog i na poziciji levog krila, iako je njegovo primarno mesto u sredini veznog reda, iza napadača.

"Ako trener bude tražio da igram krilo - igraću. Konkurencija u centralnom delu veznog reda je velika i jaka, ali ne plašim se borbe za mesto u timu. To može samo da koristi svima nama", zaključio je vezista crveno-belih.

Pored Avramovskog, Lalatović na mestu "desetke" ima još Stojanovića, Bosančića, Savićevića i Kataija. Videćemo kako će im rasporediti minutažu na proleće...