• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Turski tok nije moguć preko Srbije

Izvor Beta

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je ruskoj agenciji Interfaks da izgradnja gasovoda Turski tok preko teritorije Srbije nije moguća i da Beograd ne namerava da dobija gas iz tog pravca.

"Mislim da je realizacija Turskog toka (na teritoriji Srbije) nemoguća i iz tog pravca nećemo dobijati gas", rekao je Nikolić.


Interfaks napominje da je ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić ranije izjavio da je Srbija zainteresovana za učešće u Turskom toku, ali da se to pitanje razmatra.

Nikolić je kazao da se Srbija ne slaže sa uvođenjem sankcija EU, ali da će u trenutku kada postane članica biti obavezna da sledi zajedničku politiku te organizacije.

"Mi smo svim evropskim zvaničnicima izložili našu poziciju da se sada ne slažemo sa uvođenjem sankcija Rusiji, ali da ćemo kada postanemo članica (EU), biti obavezni da vodimo zajedničku spoljnu politiku", kazao je on.

Nikolić je kazao da je sada veća prepreka za ulazak Srbije u ulazak u EU pitanje Kosova nego razvoj saradnje sa Rusijom.

"Rešavanje tog pitanja je osnovni uslov za ulazak u EU, dok odnosi sa Rusijom, odnosno uvođenje sankcija Moskvi mogu biti problem tek kada postanemo članica EU", rekao je Nikolić.

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djoka

Gas će stizati kanalom Morava-Vardar-Egejsko more kada nam Kinezi uplate stohiljada milijardi dolara.

nebitno

Bitno je da smo gomilu para izgrcali i dusu smo prodali za male pare zbog Juznog toka. I sad hahahhaaaa, samo smo se salili..... Ali dobro, bar je nekoliko Srba imalo koristi od svega toga, nek mirno pajke mili nasi politicari

Whicher_Undertaker

A ti si mi pa veliki geolog i inženjer pa znaš da nemože da se realizuje gasovod iz Turske... nama treba gas dobijen iz škriljaca koji ćemo dobijati tankerima iz Amerike koji je trostruko skuplji od ovog sada tako lepo će vam to narod vratiti i tebi i ovim demonima sa zapada. Nikad ali nikad neću glasati za eu... Kad uđemo u eu (za 30 godina) taman i mi postajemo legitimna meta Ruske Armije možemo komotno da izvadimo one majice iz naftalina sa targetom na grudima za vreme nato agresije na našu zemlju a gle čuda to nije agresija za eu nego intervencija kao vađenje zuba ili splet događaja sve će uraditi da nas potuku do poslednjeg na čelu sa vama su na dobrom putu... Prskaju nas iz vazduha kem trejlsom, truju nas hranom, poturaju nam demonske vrednosti sa zapada uništiće nas do poslednjeg ovde nam se u facu smeju smanjuju nam plate i penzije povećavaju cene obećavaju nam kule i gradove (na vodi) a ustvari nam ne žele dobro da nam žele dobro bili bi u eu bar 5-7 godina i platili bi nam ratnu odštetu u visini od 100 milijardi evra koliko su nam uništili državu i koliko su nam radioaktivnog otpada ostavili! Amin

special image