• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glasovi Makedonije i Crne Gore nisu uračunati?!

Izvor MONDO/Beta

Na zvaničnoj interet stranici Evrosonga danas je objavljeno da u finalnom glasanju za pesmu Evrovizije, nisu uručunati glasovi žirija Crne Gore i Makedonije, već da su bodovi dodeljeni isključivo na osnovu glasova publike.

Kako je kratko navedeno na sajtu, rezultati glasanja žirija Makedonije i Crne Gore isključeni su nakon konsultacija sa zvaničnim posmatračem glasanja, na osnovu odluke Izvršnog supervizora i predsednika referentne grupe.

Konkretan razlog za ovakvu odluku nije naveden, najavljeno je tek da će se o tome raspravljati u junu, na sastanku organizatora.

Po pravilima Evrosonga, glasovi žirija se ne računaju u slučaju tehničkih problema ili kršenja pravila.

Bojana Stamenov, koja je u glavnom gradu Austrije branila boje Srbije, pevajući pesmu "Beauty never lies", plasirala se na 10. mesto, sa ukupno 53 boda.

Pobednik sinoć održanog jubilarnog, 60. Evrosonga je Švedska, a pesma "Heroes" koju je izveo Mans Zelmerlov ponela je titulu najbolje kompozicije Starog kontinenta, na takmičenju u Beču. Drugu poziciju zauzela je Rusija, a treću Italija.

Glasanje je počelo najupešnije baš za kandidatkinju Srbije, pošto je 12 poena dobila od Crne Gora, a potom je od Makedonije dobila 10 glasova.

Kako su preneli mediji, pred nastup predstavnice Srbije, na trgu ispred Većnice, dogodio se incident, kada se jedan muškara popeo na binu, na kojoj se nalazi veliki ekran i počeo da maše zastavama Albanije, Kosova i "Velike Albanije". Redari su odmah reagovali i uklonili ga sa bine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 26

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ninke

Izuzetno glupo i nepotrebno takmicenje, jer se politika uplice u sve u danasnje vreme. Nisam neki rusofil ali je zvizdanje odredjenim zemljama stvarno ruzno i pokazuje pravo lice Evrope. Toliko...

Djole

Namesteno,to se videlo od samog pocetka,mogla Bojana da ima deset puta bolju pesmu i opet ne bi pobedila,jer se tu pobednik unapred zna,a ko ce glasati za jadnu i bednu Srbiju.Nisam video da je 5 zemalja glasalo za nas,jer im je tako naredjeno.Glasovi sa sms porukama se lako mogu izmenití,jer nema mogucnost provere,sve u svemu,ovo se moglo i ocekivati.

zile

@Djole slazem se, svi su se urotili protiv nas i Bojane..... uozbiljite se ljudi

SERIJE