• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić o Staklari: Tajkun neka plati struju!

Izvor MONDO/Agencije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas radnicima Srpske fabrike stakla u Paraćinu da je spreman da razgovara s njima, ali da neće dozvoliti da tajkuni "trpaju pare u džep na račun države".

  Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije, rekao da voli i poštuje radnike te fabrike, da razume njihove zahteve i želju da sačuvaju posao, ali da ne razume bezobrazluk menadžmenta i vlasnika.

"Vlasnik je privatnik. Mi mu kao Srbija dajemo vaš novac, naš gas, našu struju. Dužan nam je više od dve milijarde kao državi. Hoćemo da EPS i Srbijagas budu profitabilni, teramo ljude da plaćaju struju i isključujemo ih, a ti si tajkun, vlasnik, praviš profit. Zarađuješ odlično, a hočeš da opljačkaš Srbiju", rekao je Vučić.

Kako je objasnio Srpska fabrika stakla ove godine nije platila nijedan račun za struju u 2015.

"Je l' znate da nijedan dinar za struju nisu platili ove godine. Nijednu uplatu nemaju u 2015. Ssta hoćete od mene - državu ili banditsku i razbojničku tvorevinu. Ja u ovom drugom neću da učestvujem", poručio je Vučić.

On je rekao da su ga pogodili novinski napisi u kojem se insisira na tome da se dužnici prave žrtvama.

EPS:Staklara do 31. jula plati deo duga za struju

Poslovodstvo Srpske fabrike stakla iz Paraćina obavezalo se danas da do 31. jula isplati deo od ukupnog dugovanja za struju od 250 miliona dinara, a ako ne ispune obaveze struja će im biti isključena 30 dana posle isteka tog roka, rekli su agenciji Beta u Elektroprivredi Srbije (EPS).

 "Nigde nisam pomenut u lošem kontekstu, ali me je pogodilo, jer je to paradigma naših neuspeha i nerazumevanja, života u prošlosti, prevarama, opsenama, paradigma urušavanje države prethodnih 30 godina", rekao je premijer.

Vučić je naglasio da blokranje autoputa neće biti dozvoljeno.

"Objasnite mi šta hoćete. Da oprostimo nekome 20 miliona evra da bi on bio uspešan i mogao da bude bogat i bahat, a mi svi budale. I ako se to ne desi izaći će na auto-put. E nećete izaći na autoput. Ja vam kažem da nećete", poručio je Vučić.

Komentari 175

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

PAOR

I DRZAVA JE BAHATA ÍSTO KAO I TAJ TAJKUN UZMEM TI JA OD DRZAVE NA LICITACIJI NA TRI GOD 10ha ZEMLJE PLATIM JE UNAPRED I SAD DOBIJEM DA PLATIM NA TU DRZAVNU ZEMLJU KOJOJ SAM PLATIO ARENDU UNAPRED POREZU NA ODVODNJAVANJE STA JE TO NEGO OTIMACINA OD ONIH KOJI HOCE DA RADE OD NERADNIKA NEMA STA NI DA SE UZME NEGO UZIMAJ TAMO GDE IMA RAZOCARAN SAM U SISTEM DACE BOG DA POSLE OVI PAKLENIH DANA NERODI NISTA PA GOSPODO GLABAJTE PRSTE KAD DOGORI SELJAKU RADICE USRANA MOTKA IMA DA VAS NEMA

Милан

@PAOR Па, сам си дао одговор о овом коментару. Буди и ти "нерадник" па певај...

paracinac

Ee... Botovi oladite dok je drzava uzimala pare 90-tih da bi dala propalim drzavnim glodarima i preduzecima sve je bolo ok i uspesne firme umesto da su ulagale u tehnologiju njima je otimano da bi bg bio miran sad kad treba fabrika da kupi celu tehnologiju svi hoce da je puste niz vodu ali ne zaboravite ako staklqra stane mozete da stavite katanac na paracin ili bolje izbrisite sa mape od malog kuvakta napravili ste grad gladnih.....

special image