• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MMF zadovoljan prvim rezultatima Srbije

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i šef Misije MMF Džejms Ruf potvrdili su danas u Beogradu da je Srbija ostvarila dobre fiskalne rezultate, da su prihodi budžeta veći od rashoda i da je nastavljen pozitivni trend.

Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju s medijima, Vučić i Ruf su razgovarali na temu četvrte revizije stend-baj aranžmana.

Posebna tema razgovora bila je reforma javnih preduzeća, kao što su Srbijagas, EPS i Železnice Srbije, kao i restrukturiranje državnih preduzeća, poput RTB Bora, Resavice i Petrohemije.

Ustanovljen je problem koji postoji u racionalizaciji državne uprave na čijem rešavanju će Vlada Srbije intenzivno raditi.

Premijer Vučić uverio je predstavnike MMF-a da Vlada Srbije uveliko radi na sprovođenju ekonomskih reformi. On je dodao da je Vlada Srbije dogovorila naredne korake sa MMF-om.

Komentari 178

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

MULEN ROSE

GRAÐANI I PENZIONERI NI SU ZADOVOLJNI!!!!

lici

Bice MMF prezadovoljan,kada se reforme,privedu kraju,zahvaljujuci napornom,radu vlade,pre svih u Regionu,cemo izaci iz krize.

Urke

@lici Ko je MMF botu nijedan, sta pricas trovacu ovog naroda, naprdnjacki poslusniku.. Bice mmf prezadovoljan???, nek nas pakao proguta i dajte bar 200 minusa, nazuljajte palceve sendvicari nijedni,,

special image