• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNS izlazi s programom: Šta nas čeka do 2020.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas da će lista SNS izaći s kompletnim programom do 2020. godine kako bi građani znali šta mogu da očekuju i za šta se opredeljuju.

Predsednik Vlade Srbije i lider SNS je zamolio građane da pomognu i posle 24. aprila

Upozorivši da i posle 24. aprila neće biti lako, Vučić je primetio da je predizborna kampanja, iako najmirnija do sad, ipak nekima poslužila da samo vređaju, mrze i lažiraju incidente, te da "cmizdre svakog dana".

Duge su četiri godine

Vučić je pozvao građane da razmisle jer su četiri godine veoma dug period, tokom kojih može mnogo toga da se desi jednom čoveku. "Ne treba da doživljavate izbore olako, ne mislite da glasate samo za parlament, glasate za svoju budućnost, svoju decu, za mir i sigurnost, ili za pljačkašku privatizaciju, nesigurnost i haos", rekao je Vučić. Sprski brod plovi sigurnim morem u sigurnu luku, poručio je Vučić okupljenim građanima.

On je rekao da je na putu od Aleksinca do Pirota slušao današnje predizborne poruke svojih političkih protivnika, i pobrojao ih: "Vučić je đubre, Vučić je peder, Vučić je lažov...".

Prema njegovim rečima, to, odnosno "mrzimo Vučića", je sva njihova politika i sav politički program, odnosno, tu programa nema, ni ekonomskog programa, ni programa oporavka, ni programa unapređenja školstva, ničeg, osim mržnje prema njemu.

Odlična vam je ta politika, poručio je i dodao:

"To što mrzite nekoga neće doneti nijednom detetu hranu na sto, niti radniku posao", istakao je Vučić.

"Mi nećemo praviti kompromise sa onima koji samo mrze, već samo s narodom. Hoćemo dogovor s narodom, ako budu hteo, ali nećemo praviti scenu ako oni pobede, ako narod izabere prošlost. Čestitaćemo im i nikoga nećemo mrzeti", poručio je Vučić na predizbornom mitingu SNS u Pirotu.

Posebno se obratio građanima Pirota i najavio da će u njihov grad doći strani investitori i da će biti novih radnih mesta.

Dodao je da će Pirot, zahvaljujući tome što će biti završeni putevi, biti mesto na sred puta, koje niko više neće moći da zaobiđe.

Sve to, dodao je, možete da imate kad imate ugled u svetu, poštovanje, mir i stabilnost, a da ništa od toga nećemo imati ako Srbiju vratimo u prošlost.

Građanima je poručio i da treba da razmisle o tome da je nekima spolja, ali i unutra, potrebna slaba vlada kojom mogu da upravljaju, da Srbija ne bude stabilna.

"Mi, međutim, hoćemo da imamo mir, prosperitet, stabilnost, da možemo da radimo i razmišljamo o budućnosti naše dece", rekao je Vučić.

Komentari 130

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaca

Svaka ČAST VUČIĆU ČOVEKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Killshot

Gledaj ova dva osedela bolida u prvom redu. Jedan drzi transparent kao kolac, drugi tapse ko napaljena tinejdzerka. Definitivno, godine nisu merilo zrelosti ili ih je Alchajmer resetovao.

63

@Killshot Koja obećanja za 4.god. Šta su uradili? 90% gradjana PREŽIVLjAVA. Glad, beda, Toliko fabrika otvoriše sve više nezapošljenih. Umesto što tapšu. UDARAĆE GLAVOM O ZID! NAPREDNA SRBIJA! Njima lepo, mi gladni, bolesni! DAJTE BESPLATNO LEČENJE! Kopija TITA?

special image