• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je "sam na ostrvu", a sad će biti bogat!

Izvor mondo.rs

Holivudski glumac Tom Henks na putu da se obogati "preko noći". Zahvaljujući Lesteru.



Još jedna pobeda i titula. Lester je na tri boda od senzacionalnog uspeha, osvajanja titule šampiona Engleske, što mnogi tumače kao najveći uspeh u istoriji engleskog fudbala.

Četa Klaudija Ranijera bila je najpostojanija ove sezone, iskoristila je smušenost ostalih i zasluženo je na korak, koračić od titule šampiona.

Lester bi mogao da obraduje mnoge ljubitelje fudbala širom sveta, jer u ljudskoj prirodi je da navija za slabije protiv jačih. A ostali su, bar finansijski gledano, mnogo jači od Lestera. Daleko od toga da je Lester na prosjačkom štampu, ali, svakako je da je budžet "lisica" mnogo manjih od nekih drugih (Mančester siti, Mančester junajted, Arsenal, Čelsi, Totenhem...). Ipak, fudbal/sport ne igraju (samo) pare, što je Lester pokazao.

Dakle, mnogi će biti obradovani ako Lester ostvari senzaciju, a jedan od onih koji će skakati do plafona biće i holivudski glumac, oskarovac Tom Henks.

On kaže da je uložio 100 funti na Lester, a ako je to tačno onda će zaraditi 500.000 funti (s obzirom na to da je na početku prvenstvene trke koeficijent na Lester bio 5.000 funti - za uloženu funtu)!

OK, nije da mu je kinta toliko neophodna (ko zna koliko je zaradio od silnih filmova), ali bar je pokazao da ima osećaj za "kocku" i fudbal.

U razgovoru sa britanskim novinarima, u Londonu, novinarka ga je pitala i o fudbalu, odnosno o klubu za koji navija - Aston Vili - koja je ispala iz Premijer lige.

"Šta mi to radite? Hoćete da svi vide kako plačem pred kamerama!? Ali, znate šta, uložio sam 100 funti na Lester, tako da ću nekako preživeti", odgovorio je Henks reporterki.

"Niste valjda!?", upitala ga je novinarka.

"Možda jesam, možda nisam. Možete da nađete nekog lokalca koji je, možda, uplatio 25 funti na Lester, biće milioner", uzvratio nje holivudski glumac.

Pogledajte


Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Moler

Tom Henks je srbin sa velikim S.!!! Hvala Vam Gospodine Henks na svim lepim rečima i stavovima kojima na svakom mestu i u svako vreme branite čast naše i Vaše Srbije. Hvala Vam i što ste punim srcem pravoslavac i zato Vas je Gospod Bog nagradio dobrom ženom, uspešnom porodicom, talentom za glumu koji je nagrađen sa više Oskara pa čak i ovom banalnom nagradom za viziju ko će biti šampion u Engleskom prvenstvu. Negde sam takođe siguran da ste naš Delija. Ma hvala za sve što činite za Srbiju.

Mica

Wow...Bice bogat?!

Lampard_8

Omiljeni glumac sa VRHUNSKIM filmovima!!!

SERIJE