Avokado je bogat vitaminima C, B i E, sadrži i kalcijum, kalijum, bakar, magnezijum, protein...Prija ljudima koji imaju visok pritisak i generalno štiti od raznih bolesti.
Možete da ga stavljate i u salate, smutije, sendviče...Skoro pa savršena voćka. Skoro...
Nakon što ga otvorite, pola sata nakon, primetićete da je dobio braon tačkice. Pojedite ga što pre, a ako želite da mu "produžite život", iskoristite ove savete.
Crveni luk- iz polovine avokada, koju nećete pojesti, nemojte vaditi košticu. Stavite je u posudu koja može da se zatvori, i u kojoj se nalazi crveni luk. Staviti u frižider.
Limun- stavite nekoliko kapi limuna preko
Maslinovo ulje- tu polovinu koju čuvate za kasnije, namažite maslinovim uljem. Ono će neko vreme zaštiti avokado od tamnjenja.
Partizan preživeo dramu za prvo mesto u ABA ligi: Megini klinci 45 mučili crno-bele!
"Spasao sam Partizan, pomogao mu da bude prvak Evrope": Nebojša Čović poručio crno-belima da ga pozovu
Ovako izgleda tabela na polovini sezone: Tri tima na vrhu ABA lige, sve će odlučiti dva derbija u aprilu!
Zvezda produžila ugovor sa Sferopulosom: Grk ostaje u Beogradu, poznato i do kada!
Crvena zvezda zvanično produžila ugovor sa Janisom Sferopulosom: Oglasio se klub, javio se Željko Drčelić!