• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić u Kontinentalu - Radnici u Srbiji su srećni

Izvor Tanjug

Energija radnika, to je ono što menja Srbiju, da bismo deci mogli da ostavimo drugačiju zemlju i šanse za mnogo bolji život, najupečatljiviji je utisak mandatara Aleksandra Vučića nakon otvaranja nove faze fabrike Kontinental u Subotici

"Moj najveći utisak je ono što sam video u razgovoru sa radnicima, iako ne rade lak posao, već ceo dan stoje, oni su zadovoljni, ne kukaju, očekuju da postignu još bolje rezultate", rekao je Vučić.

Investicija od 17 miliona evra

Fabrika Kontinental se bavi proizvodnjom delova za auto-industriju, odnosno cevi i cevnih sistema za auto industriju. Novi pogon će biti 1,5 puta veći od postojećeg, a vrednost investicije je 17 miliona evra.

On je naveo da će novi pogon u Kontinentalu, osim što će proizvoditi više, raditi i složenije stvari, čime se pravi korak dalje u proizvodnji.

Vučić je pozvao investitore da i dalje ulažu jer u Subotici još ima prostora za to, a zamolio i da proizvodnju prošire i na Kikindu.

Kao posebno značajno, Vučić je istakao da se u toj fabrici 14 učenika prolazi dualni trening i oni će, kako je primetio, sa 16 godina znati šta je posao.

"Pozivu na takvu vrstu angažmana za sad su se odazvale samo austrijske, nemačke i švajcarske kompanije, naše još ne planiraju toliko unapred za budućnost", rekao je Vučić.

Novi pogon u toj fabrici trebalo bi da bude izgrađen do kraja godine i po planu tu bi posao trebalo da dobije više od 500 ljudi.

"Ponosan sam na sve zaposlene i srećan što će u fabrici da radi još 500 radnika, među kojima će biti i ljudi u proizvodnji, ali i stručnjaci i radnici koji se bave dizajnom", naveo je Vučić.

Komentari 102

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pera

Ovaj z******a ovaj narod.

Moma

Bože Bože gde si???

Zema

Na cemu li je ovaj covek?Izgleda da je samo on srecan,ipak on radi 26/7,a drzavnim praznicima i vikendom i duze

special image