Šta vi onda uradite? Dohvatite novine ili peckalicu pa mlatarate njima, ne biste li dosadnu zunzaru izbacili napolje.

Kako se ne biste mučili i dobili upalu mišića od mahanja, poslužite se ovim jednostavnim trikom.

Treba vam 3-4 limuna koje ćete iseći na polovine. Njih rasporedite na rešetku u rerni i ostavite da odstoje preko noći. Vrata rerne neka budu otvorena. Sutradan, zatvorite vrata rerne i uključite je na slabu vatru, npr. 100 stepeni. Nemojte da pečete limun, dovoljno je da ga osetite kako miriše.

Kada omeknu, bacite ih u đubre. Vaša kuća će mirisati danima na limun, a dosadne muve će taj miris oterati.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.