• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putin: Kako je 200 Rusa prebilo hiljade Engleza?

Izvor mondo.rs

Predsednik Rusije osudio ponašanje navijača u Francuskoj, ali i izrazio čuđenje da ih je značajno manje od Engleza nadjačalo Ostrvljane.

Strasti se ne stišavaju posle ogromnih incidenata u Marseju, gde su se tukli ruski i engleski huligani koji su doputovali u Francusku na Evropsko prvenstvo, a svojom izjavom dodatno ih je podgrejao ruski predsednik Vladimir Putin.

Govoreći na godišnjem ekonomskom forumu u Sankt Petersburgu, Putin je osudio ponašanje navijača Rusije, ali i dodao:

"Zaista ne razumem kako je to 200 Rusa uspelo da prebije nekoliko hiljada Engleza", upitao je Putin i izazvao aplauze i osmehe u publici.

"U svakom slučaju, tretman za sprovođenje zakona trebalo bi da bude isti za sve prekršioce. Nadam se da među tim ljudima ima i onih koji trezveno razmišljaju i koji zaista vole sport, odnosno svesni su da bilo kakvo nasilje ne doprinosi podršci voljenog tima, već mu nanosi štetu, kao i celom sportu", dodao je Putin ozbiljnijim tonom.

"Englezi su devojčice" (FOTO, VIDEO)



Zbog haosa koji su pravili na ulicama Marseja i Lila proteklog vikenda zatvorske kazne određene su trojici Rusa, dok ih je 20 proterano iz Francuske. Ukupno je uhapšeno više od 300 ruskih i engleskih huligana.

Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Valjevac paja

I jugo je auto a i mercedes je auto.

kjlöjk

Citam komentare na U92 za ovu Putinovu posalicu i naravno prsti od komentara proustaski nastrojenih likova. doslo je dotle da je jedan ostavio komentar kako je milion nemackih vojnika pobilo 20 miliona ruskih u drugom svetskom. Onda su tom ustaskom nacisti drugi komentatori objasnili da je tih milion nemackih vojnika pobilo 20 miliona ruskih civila. To je ta mala razlika u shvatanju. Tako i engelski navijaci gde odu tuku gradjane u prolazu i sl, a kad su naisli na 200 ruskih navijaca sablaznili se. No bilo kako bilo mnogo je proustaski nastrojenih nacista otvoreno pljuvalo Ruse, a onda povodom komntara koji nisu takvi i Srbe.

gox

@kjlöjk alal ti vera...

special image