• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moraće na sud zbog "Koštane"!

Izvor mondo.rs

Autorski tim predstave tuži bosanskog pevača koji je iznanada napustio projekat.

 Koštana Božo Vrećo na sudu zbog odustajanja od predstave Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Božo Vreco proteklog vikenda je odustao od predstave "Koštana" Kokana Mladenovica, cija je premijera zakazana za 5. avgust u Tivtu. Frontmena Halke, koji je kao razlog odlaska naveo zdravstvene probleme, zamenice Emina Elor.

Produkcijski tim oglasio se saopštenjem i naveo da ce Božu tužiti zbog iznenadnog napuštanja projekta.

"Obaveštavamo Vas da je Božo Vreco samovoljno i neprofesionalno napustio projekat i time grubo prekršio po više clanova, prihvaceni i potpisani ugovor, norme etike i profesionalizma. Svojim delovanjem Božo Vreco je ugrozio rad i trud svih angažovanih profesionalaca u predstavi i doveo u pitanje realizaciju projekta," saopštili su producenti ove predstave uz napomenu da ce protiv pevaca i glumca pred nadležnim organima podneti prijave "zbog nanete štete celokupnoj produkciji i tražiti zaštitu autorskih i srodnih prava svih angažovanih pojedinaca”.

"Uprkos svim okolnostima i neprofesionalnom ponašanju Boža Vrece, te ugrožavanju planiranih premijera u Tivtu i Novom Sadu i ostalih potvrdenih repriznih izvodenja predstave, producentski tim u saradnji sa kreativnim timom ce obezbediti potrebne uslove za realizaciju premijere," stoji u zajednickom saopštenju CZK Tivat, SNP Novi Sad i SKC Novi Sad.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bora Stankovic

I Kokana na sud! Ovo sto on radi sa tudjim delom je zlocin prema autoru i kulturi u celini! Zlocin prema mladim narastajima. Pitam ministra kulture: gde je kultura?

brljojko

pa šta drugo i očekivati od osobe koja misli da se ceo svet vrti oko nje...a ne vrti se!

K

@brljojko Ne znam na koju osobu misliš, ja mislim na Kokana. On je uspeoda se posvađa sa 25 glumaca Ateljea 212, na čelu sa jednom Goricom Popović. A ne vredi ni za njen mali prst. Seljak iskompleksirani. Mučio je jadnog Božu, ali ovaj je bio sam u celoj priči, ostali su čuvali svoja d..., uloge i čovek je dobio PADAVICU, ej razboleo je čoveka! I onaj Emir Hadžihafizbegović, i on ga je maltretirao. Izdrži Božo, poručuju ti tvoji fanovi i ubuduće gledaj s kim ćeš u prijekte.

SERIJE