Milan Ilić, sudija Novi Pazar - Crvena zvezda, ipak suspendovan
MN Press 


Prvobitne informacije do kojih je juče došao "Sportski žurnal" govorile su da je glavni arbitar utakmice Novi Pazar - Crvena zvezda Milan Ilić dobio "visoku ocenu" od Sudijske komisije za vođenje burnog meča, ali su se već danas pojavile potpuno drugačije informacije.

"Večernje novosti" javljaju da je Milan Ilić suspendovan zbog suđenja na ovom meču i da "nije bio na potrebnom nivou i zbog toga neće biti delegiran u narednih nekoliko kola Superlige Srbije".

Nezadovoljniji suđenjem Ilića bili su Novopazarci, pre svega zbog jedanaesterca koji je dosuđen nad Gelorom Kangom. Burna utakmica bila je prekinuta i zbog divljanja navijača Novog Pazara u situaciji kada je Predrag Sikimić napravio grub faul nad golmanom domaćeg sastava Mladenom Živkovićem, a obeležili su je i ružni povici sa tribina.

Isti list piše i da sudija utakmice Partizan - Rad, Novak Simović, bio "pod lupom" i nije delegiran za utakmice 8. kola Superlige, ali ne pominju da li to znači i suspenziju za ovog arbitra.

Još uvek se čeka i zvanično saopštenje Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije kojom predsedava nekadašnji arbitar Miroslav Radoman.