Ovo "ad hok" putovanje reprezentacije Superlige u Katar, van zvaničnog FIFA termina, uoči redovnog 11. kola fudbalskog prvenstva – neće proći bez problema!

MONDO saznaje iz pouzdanih izvorda da je Vojvodina rekla "NE" ideji selektora Slavoljuba Muslina ili njegovih pretpostavljenih iz FSS.

Trener Novosađana Nenad Lalatović poslao je poruku u Staru Pazovu da selektor "A" reprezentacije može da računa samo na Vladimira Kovačevića, ne i Novicu Maksimovića, Filipa Malbašića, Bogdana Planića i Aleksandra Paločevića.

Dakle, Muslinov spisak u startu je skraćen za četiri imena, a biće zanimljivo videti reakciju ljudi iz FSS, jer zaista klubovi nisu dužni da u ovom terminu, 28, 29. i 30. septembar, puste igrače na obaveze reprezentacije, tim pre što se radi o improvizovanom timu Superlige Srbije.

"Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova", rekao je Muslin danas, dan pred put, kada je objavljeno da je utakmica zakazana u četvrtak popodne.

Za razliku od Lalatovića, trener Crvene zvezde Miodrag Božović nije imao ništa protiv da pošalje svu petoricu na put, koju je Muslin pozvao.