• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Već zakazali novu Paradu ponosa

Izvor Beta

Parada ponosa slededeće godine biće održana u Beogradu 17. septembra i kretaće se od Slavije do Trga Republike, najavili su danas organizatori.

 Parada ponosa 2017. Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović


Kako je navedeno, Nedelja ponosa trajace od 11. do 16. septembra.

Organizacioni odbor Parade ponosa Beograd ocenio je da je izuzetno važna cinjenica da je ove godine održana treca beogradska Parada ponosa u nizu, da je prošla bez incidenata i mirno, na trasi koja prilici jednoj takvoj manifestaciji, odnosno od Slavije do Trga Republike.

Boban Stojanovic iz Parade ponosa Beograd rekao je da ucešce velikog broja licnosti iz politickog, javnog i kulturnog života, ali i prisustvo važnih licnosti sa medunarodne politicke scene uliva nadu da ce se u narednim godinama stanje prava LGBT osoba u Srbiji popraviti.

"Ništa ne dolazi samo i LGBT zajednici u Srbiji potreban je svako ko može da doprinese poboljšanju njenih prava, a spisak imena je dugacak", rekao je Stojanovic.

On je dodao da je proteklih godina uložen ogroman napor da se tema LGBT prava nade u agendama svih onih koji imaju moc da ucine živote pripadnika LGBT zajednice sigurnim.

"Održavanje sigurne Parade ponosa je veliki korak za LGBT zajednicu i izuzetno je znacajan u trenutku u kome u Srbiji posustaje gradanska hrabrost", rekao je Stojanovic.

A na ovogodišnjoj paradi bilo je ovako:

Beograd se pokazao: Prajd postao rutina FOTO,VIDEO

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SEXY-GAY za Pop-Vlajkov sin

Probaj mene ja ís am pasiv. Yeeesss i ja jedva cekam novu Paradu ponosa.Porucujem organizatorima Prajda da ne organizuju svake godine Paradu ponosa sve u istom gradu to jest u Beeeogradu vec da svake godine Prajd bude organizovan u drugim gradovima Srbije na primer jedne godine u Novom Sadu pa druge godine u Nisu pa u Kragujevcu pa onda u Krusevcu pa u Kraljevu pa u Rasku pa u Novom Pazaru itd itd i sve tako redom bice zanimljivije i lepse zar ne

Filip Djokic (pasivan)

Yeeeeeeesssss, jedva cekam, divna vest!!

Pop-Vlajkov sin

@Filip Djokic (pasivan) Ja imam devojku, ali bih tebe probao. (I am Activ) Hi hi!

special image