• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti direktor Filharmonije?

Izvor mondo.rs

Na javni konkurs prijavili se raniji direktor i ministar kulture Ivan Tasovac, kao i flautista i profesor FMU Ljubiša Jovanović.

 Beogradska filharmonija direktor konkurs Izvor: MONDO/Petar Stojanović
Ivan Tasovac
Izvor: MONDO/Petar Stojanović

  Dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije a potonji ministar kulture, pijanista Ivan Tasovac ponovo konkuriše za ovu poziciju. Na javni konkurs za izbor direktora Filharmonije, koji je raspisan 10. novembra, uz Tasovcevu, stigla je i prijava renomiranog flautiste i profesora FMU Ljubiše Jovanovica, pišu "Vecernje novosti".

Upravni odbor BF u utorak je na sednici otvorio prijave i, uvidom u dokumentaciju, konstatovao da su kandidati podneli sve potrebne dokumente, te da ispunjavanju formalno-pravne uslove konkursa.

Predloženi programi dva kandidata bice, kao i ranije, objavljeni na internet-adresi Beogradske filharmonije bez potpisa, kako bi zaposleni i javnost u njih imali uvid. Zaposleni u BF ce imati prilike da se izjasne o predloženim programima rada i razvoja ustanove.

Upravni odbor ce obaviti razgovore sa kandidatima i u roku od 30 dana od dana završetka javnog konkursa dostaviti resornom Ministarstvu obrazloženi predlog liste kandidata.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE