• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sam sebi otvorio muzej?!

Kristijano Ronaldo igrač Real Madrida otvorio sopstveni muzej u rodnom mestu Funćalu na ostrvu Maderi u Portugalu, gde će turisti moći da vide njegove mnogobrojne trofeje, među kojima je i "Zlatna lopta".

SVE GALERIJE

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

neko

Valjda cete biti manje zavidni ljudi u novoj godini. Covek otvorio muzej u rodnom ribarskom gradicu u Portugalu. Da li vam je palo napamet da po ko zna koji put pomaze tom gradu,a ne svojoj sujeti? Kao sto mnoge turisticke agencije kod nas imaju posetu Nou Kampu kada se odlazi u Spaniju, sta mislite koliko ce svetskih agencija staviti njegov muzej na listu turistickih atrakcija? Dok neko malo mesto ide ka tome da postane turisticka atrakcija zbog fudbalera, nas najveci turisticki brend ce biti nocni zivot Beograda, jer muzeji uglavnom ne rade, a banje propadaju. Nek Djokovic kao trenutno nas najveci sportista otvori svoj muzej na obroncima kopaonika, umesto kafica po Srbiji, mozda lukovicka banja prestane da izgleda kao zona sumraka, mi ski i banjski potencijal imamo tik jedan pored drugog, a nismo iskoristili ni 30% potencijala tog kraja, o drugim banjama i turistickim potencijalima da ne pricam.

Dream Team Iz Madrida!!!

Свака част брате! Нек сад ситне душе цркну од пакости и зависти!

Munze

Koji je ovo kompleksas džaba mu i karijera i pare i popularnost, ja mislim da bi sve to dao samo da ne živi u MESIJEVOJ eri