Điđi Hadid u novom "Vogovom" videu pravi jorkširski puding i "intervjuiše" samu sebe...
Tako smo saznali da je kao dete imala običaj da liže so sa dlana, da je njen "omiljeni restoran" kuhinja mame njenog dečka, i da bi, kad bi imala "vremensku mašinu" nju koristila da "preskoči letove avionom".
Ništa mnogo važno, ali je ona slatka, glupira se u kuhinji i usput, kao, napravi jorkširski puding:
Evo recepta:
Sastojci:
biljno ulje, ili ulje koje vam je preostalo od pečenja
4 jaja
200 grama brašna
200 mililitara mleka
so
Priprema:
Rernu zagrejete na 200 stepeni, u kalup za mafine (onaj sa 12 rupa) sipajte ulje i stavite ga u rernu da se dobro zagreje.
Dok se rerna greje, pomešajte jaja, brašno, mleko, so i mutite dok ne dobijete žitku smesu.
Kad se ulje dobro zagreje (posle otprilike 15 minuta), što brže možete razlijte smesu u kalupe, zatvorite rernu i pecite oko 25 minuta, odnosno dok ne porumeni.
A ako vas mrzi da spremate bilo šta, evo fotki Điđi Hadid, uživajte:
I jedan video:
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Sloboda Mićalović napadnuta na parkingu: Evo kako je poznata glumica završila u Urgentnom centru