• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne gledajte ove filmove! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Ako vas zanima šta je zajedničko Betmenu, Supermenu i Hilari Klinton, evo odgovora - Zlatna malina!

Filmovi "Hilarina Amerika: Tajna istorija Demokratske stranke" i "Betmen protiv Supermena" bili su ubedljivi "pobednici" veceri, sa po cetiri Zlatne maline, koje se tradicionalno dodeljuju vece pre dodele Oskara.

Film Dineša D'Suze i Brusa Skulija odneo je priznanja za najgori film, najgoru režiju, glumca (D'Suza) i glumicu (Rebeka Tarner).

Hilarina amerika
Izvor: YouTube

Za njim kaska superherojska prica o Betmenu i Supermenu, koja je Zlatnu malinu osvojila u kategorijama najgoreg sporednog glumca (Džesi Ajzenberg), nastavka ili pred-nastavka, scenarija i najgoreg glumackog para (pogadate – Ben Aflek i Henri Kevil).

Betmen protiv Supermena
Izvor: YouTube

Nagradeni su i Kristen Vig za najgoru sporednu glumicu ("Zulender 2"), i film "Misconduct" kao dobitnik posebne nagrade "Beri L. Bomsted", koja se dodeljuje filmu koji je katastrofalan, ali nije stigao u bioskope na vreme da bi zvanicno bio nominovan za Zlatne maline.

Misconduct trejler
Izvor: YouTube

Nagradu "Iskupljenik", koja se dodeljuje ranijim dobitnicima koji su ipak uspeli da naprave dobar film, otišla je u ruke Mela Gibsona za film "Hacksaw Ridge".

Hacksaw ridge
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drake

Ben Aflek i Henri Kavil su fantasticni za ulogu Betmena i Supermena, ovu listu su ocigledno pravili ljudi koji ih ne vole ili su slepi. Aflek je mnogo bolji od Bejla, trilogija je fantasticna ali uvek mi nekako cudno da gledam Bejla kao Brusa Vejna, jednostavno ne ostavlja takav utisak. Jedva cekam JL, mada msm da je los potez sto Grant Gustin ne glumi Flesa i 98% nece biti Arrow(citaj Stephen Amell) ali sta da se radi, ipak ocekujem spektakl 😁 PS. Gal Gadot je prelepa kao WW 😍

Kal-El

@Drake Mislim da ce Ezra da bude odlican Fles. Dobar je on glumac, samo da scenaristi dobro odrade svoj posao i reziseri mu daju slobode. Kao sto rece, Henri je odlican Supermen samo mu nisu dali da dodje do izrazaja i da pokaze sav potencijal. Zato se nadam da ce kroz koju godinu da dodje i drugi deo Supermena (najavljen je) da se upravo Supermen razvije kao lik. A o Betmenu se vec sve zna (eto, pre nekoliko godina je i dobio svoju trilogiju). A za Olivera Kvina bih izabrao Carli Hanama, lik je pljunuti Oliver Kvin, a da li glumacki moze da iznese Eroua? Ostaje da se vidi. Amel je pokazao da moze.

lrrr

hehe pa kakvog smeca ima u holivudu da jedan ceo malinjak ne moze da to da podmiri.

SERIJE