"Pritisci sa svih strana na Vučića"

Autor:

Potpredsednica Vlade i članice Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izrazila je danas punu i bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj politici samostalne, vojno neutralne i evropske Srbije.

3
A- A A+
Zorana Mihajlović - 5. 5. 1970. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Zorana Mihajlović - 5. 5. 1970.


"Pritisci sa svih strana, kojima je izložen predsednik Vučić, samo još više nas uveravaju u ispravnost i neophodnost politike koju vode Vlada Srbije i predsednik Srbije. Upravo zato u ovakvim vremenima svi kao jedan treba da stanemo u odbranu nacionalnih interesa naše zemlje, u odbranu politike koja je u najboljem interesu naših građana, politike koja je proistekla iz slavne tradicije i istorije naše zemlje", navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Samo zajedno i u slozi, radeći svoj posao najbolje što možemo i umemo, doprinećemo zajedničkom cilju, da građanima obezbedimo bolji život i da, kako je rekao predsednik Vučić, "u takvim teškim okolnostima i uslovima kroz te nemirne vode provučemo naš brod i uplovimo u mirnu luku", zaključila je Mihajlović.

Predsednik Srbije izjavio je nedavno da je spreman da se za suverenost i samostalnost Srbije bori bez obzira na to koliku cenu će morati da plati zbog toga i da se svojih protivnika nimalo ne plaši.

Vučić: Niko ne voli mnogo Srbiju

Povezano

Sve vesti