mondo.rs

Majka Marije Šerifović operisala rak

Autor:

Pevačica Verica Šerifović uspela je da se izleči od karcinoma dojke

Majka Marije Šerifović operisala rak Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Verica i Marija Šerifović

Pevačica Verica Šerifović, lečila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu gde je operisala rak dojke, prenosi "Informer".

Majci pop zvezde Marije Šerifović lekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

"Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kad je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im lekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se reši operacijom, odahnule se", rekao je izvor za ovaj list i dodao da je pevačica operisana čim je postavljena dijagnoza.

"Marija ju je posećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane. Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim problemima. Želela je da joj obezbedi preko potreban mir tokom oporavka", dodao je izvor.

Majci i ćerki je teško palo i čekanje rezultata posle operacije, koji su pokazali da zvezda narodne muzike više nema rak.

"Kad su čule da je sve u redu, bile su presrećne. Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je neverovatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna", zaključuje izvor.

Povezano

Sve vesti