mondo.rs

Besplatni koncerti na Adi Ciganliji

Autor:

Ponesite kupaći i dođite da ih slušate!

Besplatni koncerti na Adi Ciganliji Foto: Mondo/ Goran Sivački

U subotu 15. juna zvanično počinje sezona kupanja na beogradskom moru -- Adi Ciganliji. Tokom letnje sezone Ada Ciganlija je centralno mesto okupljanja Beograđana i turista, kojih iz godine u godinu ima sve više u Beogradu, i zato je JP "Ada Ciganlija" odlučilo da sezonu započne poklon koncertima. U petak 14. juna od 20h, u već dobro poznatoj i veoma popularnoj pivskoj oazi Beer Garden, koja se nalazi na početku Makiške strane Ade, biće održani besplatni koncerti dva rok benda koji već decenijama vladaju na ovim prostorima -- YU Grupe i Galije. Svi posetioci, koji dođu na koncerte, imaće i besplatan parking na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Beer Gardena.

Od 15. juna sve službe zadužene za bezbednost posetilaca i kupača će biti spremne za rad, a u 10h podizanjem "Plave zastave" biće označen zvaničan početak sezone kupanja. Inače, "Plava zastava" je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će posetioci moći bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije, na kojima kupališna sezona traje sve do 8. septembra. Radno vreme će biti svakoga dana od 10 do 19 časova.

Osim kupanja, osveženje i najbolju zabavu u gradu i ovog leta posetioci će imati u okviru manifestacije Beer Garden, koja se peti put održava tokom letnjih meseci na početku Makiške strane Ade. Pivsko-muzička zabava će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta, a ponudiće bogat muzički program i koncerte popularnih rock bendova, koji će i ove godine biti besplatni. U subotu 15. juna od 20h će nastupiti indi pop rock elektro duo Buč Kesidi, a posle dugo vremena posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu energičnog i romantičnog benda Plejboj.

JP "Ada Ciganlija" će ove godine biti domaćin brojnih događaja sa različitom tematikom, tako da će biti puno zabave za sve uzraste.

Povezano

Sve vesti