• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo šta da uradite sa kasetom Dr Igija!

Izvor mondo.rs

U Pop up prostoru Kulturnog centra Beograda biće otvorena izložba predmeta koji nas podsećaju na devedesete - donesite svoje!

Ako imate kasetu sa muzikom devedesetih, "blam" fotku svog tadašnjeg stajlinga, ili neki drugi predmet koji je za vas simbol devedesetih, donesite ga u Pop up prostor KCB-a i učestvujte u izložbi.

Izložba Muzeja objekata pod nazivom "Devedesete" kroz sećanje građana obeležava kraj jednogodišnje ture po Srbiji, tokom koje su skupljani i izlagani objekti koji predstavljaju lična sećanja građana na period devedesetih.

"Da li i dalje razmišljate o tome periodu? Posedujete nešto što vas naročito vezuje za devedesete? Dođite i donesite svoj predmet, i tako učestvujte u nastanku novog muzeja sećanja. Možete donirati predmet, muziku, tekst, fotografiju ili bilo koji drugi objekat koji za vas simboliše devedesete u Srbiji", poručuju iz KCB-a.

Donirani objekti uz pisana svedočanstva donatora govore različite priče o iskustvu i sećanjima na period devedesetih godina prošlog veka. Novonastala kolekcija se osvrće na zajednička, ali i veoma specifična iskustva građana i ukazuje na spektar različitih razumevanja tog perioda naše nedavne istorije.

Projekat je realizovan uz podršku Fonda za otvoreno društvo Srbija

Izložba u Beogradu se realizuje u partnerstvu sa Kulturnim centrom Beograda

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE