• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba fotografija "In Your Eyes" u Beogradu

Izložba "In Your Eyes" treba da bude otvorena u ponedeljak, 18. avgusta u 19 časova u beogradskoj galeriji O3ONE i trajaće do 28. avgusta.

"In Your Eyes" - jer fotografija počinje baš tu, u oku posmatrača. Ulična fotografija, po definiciji, predstavlja umetničku fotografiju snimljenu u nenameštenom okruženju. Subjekat su ljudi i svakodnevni život. Ulična fotografija dozvoljava da bude neoštra i impresionistička.

Ton ulične fotografije je skoro uvek pozitivan i vedar, slavi život u svoj njegovoj spontanoj lepoti. Ona nije glamurozna, ona je duboko iskrena. Svaki dan nije samo "svaki dan". To je novi početak i nova prilika za inspiraciju.

Izložba "In Your Eyes" predstavlja upravo beleške tih trenutaka. Otvaranje izložbe je 18. avgusta u 19 časova, galerija O3ONE (Andrićev venac 12, Beograd), a biće otvorena do 28. avgusta 2014. godine.

Tri fotografa, Srđan Sladaković, Nenad Vilimanović i Mlađan Sladaković, su svoje kolekcije svakodnevnih trenutaka sakupljene po raznim gradovima sveta spojili u jednu priču. Priču o čoveku i malim, ličnim uživanjima u životu. Kao mnogi slavni fotografi pre njih prenose nam ono što je privuklo njihovu pažnju i zavredelo da bude zabeleženo u vremenu.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE