• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trostruka ušteda sa Bonus kreditom Sberbanke

Pročitajte kakve sve pogodnosti nudi Sberbanka Srbija.

Sberbanka Srbije u okviru nove ponude keš kredita i kredita za refinansiranje, postojećim i novim klijentima nudi specijalne uslove kreditiranja koji omogućuju trostruku uštedu i to u
vidu dobijanja kredita bez troškova obrade, sa nižom kamatnom stopom i bonusom koji klijenti dobijaju svake godine.

Marina Vrcalović, ekspert u Odeljenju za razvoj proizvoda Sberbanke Srbije objašnjava:

“Sberbanka Srbije je jedina banka na tržištu koja nagrađuje svoje klijente za urednost u otplati, čime pokazuje da je banka koja ceni lojalnost i prati potrebe svojih klijenata. Prvi put na našem tržištu, jedna banka je odlučila da svojim klijentima vrati novac, u vidu nagrade za njihovu urednost u otplati kredita. Svaki klijent koji odabere keš ili refinansirajući BONUS kredit do 31. oktobra ove godine, dobija mogućnost da svake godine ostvari povrat sredstava u visini od 1% od ukupnog iznosa kredita".

Šta to znači u praksi?

"U praksi bi to značilo da, ukoliko klijent uzme kredit u iznosu od 500.000 dinara na 8 godina i bude uredan u otplati kredita tokom celog perioda kredita, moći će da ostvari bonus u bruto iznosu 5.000 dinara godišnje, odnosno 40.000 dinara na kraju otplate kredita. Bonus se klijentima isplaćuje na njihov tekući račun i sa tim novcem mogu slobodno da raspolažu".

(Sperbanka)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

pravoslavac

Uzmes 500000 a vratis 1.5 milion banka ne oseti 40000 din a za to vreme otplate mucenik 8 god svake god dobija pismce o promeni i rastu eks i fks sto dalje aplicira.da se ovo zove kes dijeta.imas 80 kila i od briga i kamata spadnes na 65.jel ne znas kako da se izvuces.jos ako je kes kreda vezana za evro neces stici da dozivis bonus i od 500000 hiljada odmah odvoj za pogrebni zavod oko 50000 da familiju u crno ne bi zavioda se i oni zaduzuju na slican nacin!! I nikada mi nece biti jasno ko uzima tolike kredite kada ima 600000 zaposlenih i 1.2 mili penzionera kojim je kredit dozvolj samo u visini penzije!!!!!!

special image