• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se kancelarija pretvori u galeriju

Izvor mondo.rs

Tridesetak mladih umetnika – slikara, vajara, grafiti umetnika, fotografa i grafičara predstavlja svoje radove u kancelarijama agencije u centru Beograda. I vi možete da dođete da ih vidite, besplatno je.

Verovatno u Beogradu ne postoji radni prostor u kom se skoncentrisalo više umetnosti nego što je trenutno na zidovima kancelarija agencije za integrisane komunikacije Executive Group u Knez Mihailovoj 9. Oko 100 radova, pa na tri sprata!

U tom nekonvencionalnom galerijskom prostoru u centru Beograda otvorena je druga  prodajna izložba koju je Executive Group ostvario u saradnji sa udruženjem Š.U.N.D.

Okupili su tridesetak mladih umetnika – slikara, vajara, grafiti umetnika, fotografa i grafičara, pružili im priliku da se predstave nekoj novi publici, a pritom su sebi ulepšali radni prostor. A i zašto bi zidovi stajali prazni?!

Projekat je zaživeo u martu ove godine. Drugo izdanje EGallery potvrda je da su ljudi s obe strane umetnosti, i autori i publika, prepoznali dobru ideju. Ali ni dobra ideja ne tapka u mestu.

Ovog put uveli su jednu novinu. Akcenat je stavljen na uličnu umetnost, pa je u tom duhu talentovani umetnik Branko Tešević Resto specijalno za otvaranje izložbe preselio ulicu na dva kancelarijska stuba. Obojio ih je sprejevima u svom prepoznatljivom maniru.

EGallery biće otvorena za javnost svakog petka od 15 do 17 časova narednih šest meseci, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail [email protected].

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE