• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd dobio prvi stand up klub!

Izvor mondo.rs

Ako ste željni odličnih fora, šala i smeha, ali i koktela, pravac Savamala!

Kuća smeha konačno je otvorila svoja vrata!

"Do sada smo imali prilike da nastupe komičara gledamo u nekoliko beogradskih klubova, ali smo shvatili da je gradu poput Beograda, potreban jedan ovakav klub, gde ćemo osim nastupa naših komičara, moći da pogledamo i nastupe regionalnih i stranih. Zapravo smo želeli da imamo našu bazu", kaže umetnička direktorka programa kluba "Ben Akiba" i izvršna direktorka Standup.rs, koja je ujedno i osnivač stand up scene u Srbiji Milica Mihailović.

Ukoliko ste pratili rad Stand up organizacije, sigurno su vam poznata imena: Nikola Silić, Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić, Nesha Bridžis, Jelena Radanović...A ukoliko niste, sada je pravo vreme da počnete i dozvolite ovim komičarima da vas od srca nasmeju!

Klub koji je dobio naziv po pseudonimu našeg velikog pisca komedija Branislava Nušića, nalazi se u Savamaloj, odmah pored kulturnog centra "Grad", u ulici Braće Krsmanović 6.

"Nastupe komičara moći ćete za sada da pogledate utorkom, četvrtkom i nedeljom, a nakon njihovih nastupa, slediće koncerti, nastupi didžejeva...", najavljuje Mihailovićeva.

Program kluba i nastupe komičara možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ddt

to je zakasnilo vise od 50 g.bilo bi super da su mogli da provaijuju komunjare kako se guraju ko ce pre da zauzme kuce na dedinju ili titovu ljubav prema mladima narocito pionirima3

Janko

Još jedan dokaz koliko Srbija zaostaje za svetom. "Stand up" je postao popularan i tako će biti neko vreme kada će sve ponovo da utihne. U zemlji u kojoj živim već pet godina taj vid zabave je oduvek bio popularan, u glavnom gradu je najmanje pet pozorišta koja neguju taj žanr kao i mnogo klubova.

cole

@Janko Tvoj komentar u prevodu glasi: Hvalim se da ne zivim u Srbiji. Znamo mi i sami da kaskamo za svetom, ali bolje ikad nego nikad.

SERIJE