mondo.rs

Šapić: Jesam pobesneo u Tiršovoj, a evo i zašto

Autor:

Čelnik Novog Beograda Aleksandar Šapić saopštio je da je doveo svoje dete bez svesti u Dečju bolnicu u Tiršovoj, ali da zaposleni nisu odmah hteli da ga pregledaju.

80
A- A A+

Šapić: Jesam pobesneo u Tiršovoj, a evo i zašto Foto: MN Press
Uznemiren jer mu je dete bilo u lošem stanju, počeo je da viče na zaposlenu u Dečjoj bolnici u Tiršovoj, nakon čega je reagovalo obezbeđenje i policija.

Predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić potvrdio je da je došlo do incidenta i dodao da to što je on preživeo u Tiršovoj ne bi trebalo nikome da se dogodi.

Devojka koja mi je uzimala podatke mi je tri puta tražila da se sagnem i pričam kroz šalterski otvor inače mi neće primiti dete, koje u tom momentu je bez svesti. Posle njenog trećeg insistiranja sam dreknuo, a jesam dreknuo i svašta joj rekao. Do tog momenta niko od lekara nije dolazio. Nakon toga su se pojavili u roku od par sekundi. Nadam se da će karijere dotične mlade dame nakon obaveštavanja medija o svojoj a ne mojoj sramoti, i medijske pažnje koju je pritom dobila, krenuti uzlaznom linijom, samo u nekom drugom poslu. Da neće raditi više na ovako odgovornom mestu, da se ne bi nekom drugom sa njegovim detetom desilo isto, što što se juče meni desilo sa mojim”, naveo je Šapić.

On je istako da tu situaciju ne želi nikome na svetu i dodao da je žalosno “što živimo u zemlji gde ljudi moraju da viču, da bi im dete neko medicinski zbrinuo, u momentu kad ne zna da li mu je život ugrožen”.

“Nisam neko ko priča o privatnom životu i svojim problemima, ali bio sam primoran da ovo saopštim, jer sam predstavljen kao nasilnik, koji je pokušavao da spasi svoje rođeno dete, jer će se sutra neko drugi naći u mojoj situaciji. Neka je na čast svima, koji su me tako predstavili, a ni njima ne želim da se nađu ikad u sličnoj situaciji”, dodao je Šapić.

________________________

Ako ste i vi čuli za slične situacije, javite nam. Možete nam slati i fotografije, video ili audio zapise putem WhatsAppa ili Vibera, na  broj+381649570754.

Osim na ovaj način, vesti, fotografije ili video klipove možete da nam šaljete i na mejl redakcija2@wm.rsili na Facebook stranicu MONDO.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.