• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović obećava: Koridor 10 gotov do kraja 2016

Izvor Tanjug

Koridor 10 će biti završen do kraja 2016. godine i novca za taj projekat ima dovoljno, izjavila je danas potpredsedncia Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Obilazeći deonicu Koridora 10 Vladičin Han - Donji Neredovac, Mihajlović je navela da je u poslednjih godinu dana asfaltirano 58 kilometara puta, a u planu je da ove bude asfaltirano još 120 kilometara, od čega 70 kilometara autoputa.

Mihajlović je, povodom godišnjice rada tog ministarstva, istakla da se u poslednjih godinu dana u Srbiji gradi 10 puta više nego što je bio prosek prethodnih 10 godina i poručila da se mora nastaviti sa tim da bi Srbija postala važna tranzitna zemlja.

Ona je naglasila da je obezbeđen novac za Koridor 10, izuzev za poslednjih osam kilometara i očekuje da će i to biti ugovoreno u narednih mesec dana.

Ministarka je kazala da novac nije problem, već je problem bio upravljanje i nadzor nad projektima i naglasila da sada u okviru resornog ministarstva posoji poseban sektor upravljanja projektima, koji se bavi i otklanja sve probleme.

"Deonica Vladičin Han - Donji Neredovac je dobar primer kako se radovi odvijaju u planiranom roku i na toj deonici je već urađeno 60 odsto posla", rekla je Mihajlović, podsetivši da je izvođač radova na tom delu grčka kompanija Terna.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

gagoljub

Na sve te njene izjave ja mogu samo da izjavim: Ha-ha.

special image